Je documenten snel vertaald zonder minimumtarief

 

Stap 1

Start eenvoudig de vertaling

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang de vertaling en factuur per mail

Fairlingo is een innovatief vertaalplatform dat een scherp tarief met kwaliteit en transparantie combineert. Dit hebben we kunnen bereiken door goed naar onze ervaring vanuit Vertaalbureau Perfect te kijken. Deze geleerde lessen hebben ons de inspiratie gegeven om Fairlingo te ontwikkelen. We hebben gezien dat het vertalen vele malen sneller, eerlijker en goedkoper kan, als nieuwe technologische ontwikkelingen toegepast worden. Zo hebben we onze werkwijze ontwikkeld, door vol gebruik van de wereldwijde vertaalcommunity te maken. Al meer dan 15000 ‘native speaking’ vertalers hebben zich bij ons aangesloten. Upload je teksten op onze website en kijk live mee hoe ervaren vertalers met je documenten aan de slag gaan. Deze snelle en efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat we kwalitatief hoogstaande vertalingen van maar liefst €0,07 per woord aan je kunnen bieden. Bovendien hanteren we geen minimumtarief. Dit betekent dat je zowel met kleine als grote vertalingen bij ons terecht kunt.  Kortom, flexibiliteit en snelheid staan centraal.  
 
 

Onze unieke werkwijze vanuit de cloud

Fairlingo is een goedkoop vertaalbureau dat hoogstaande vertalingen via de cloud aanbiedt. Na het uploaden van je documenten, ontvang je al binnen enkele seconden een passende offerte. Hierbij wordt er geen minimumtarief gehanteerd. Met andere woorden, de opdrachten kunnen zo klein of groot zijn als je zelf wilt. Zo kan je ook kleinschalige spoedvertalingen aanvragen. Na het accepteren van de offerte, gaat de ervaren vertaler ermee aan de slag. Je hebt de mogelijkheid om live met de vertaling mee te kijken, zodat je goed zicht op het werk hebt. Bovendien heb je de mogelijkheid om tijdens het vertaalproces direct contant met de vertaler te onderhouden. Nadat je teksten zijn vertaald, worden ze nog door een ervaren ‘revisor’ nagekeken. Op deze manier maak je altijd gebruik van een tweede perspectief op het gemaakte werk. Indien je niet compleet tevreden met de vertaling bent, kan je hem binnen 30 dagen kosteloos laten aanpassen. Je bent dus altijd gegarandeerd dat je hoogstaande vertalingen ontvangt, voor een scherpe prijs.

Maak gebruik van een gratis proefvertaling

Bij Fairlingo staan eenvoud en kwaliteit centraal. Maak gebruik van een gratis proefvertaling en ervaar zelf hoe het werkt. Daarnaast staan onze projectmanagers je graag persoonlijk te woord. Bel of mail ons gerust voor de eventuele vragen die je hebt. Daarnaast is het altijd mogelijk om een afspraak op ons kantoor in te plannen.  Zo staan we je ‘face-to-face’ garant voor de vragen die je hebt.

Onze tarieven Vs. het gemiddelde vertaalbureau

We hebben ons vertaalsysteem gebouwd met snelheid, kwaliteit en efficiëntie in het vizier. Dankzij ons speciaal ontwikkelde software, kunnen we goedkoper zijn, zonder de kwaliteit te verlagen. Het laagste tarief is geschikt voor algemene vertalingen, zoals website teksten, blogartikelen en handleidingen. Onder specialistische vertalingen vallen  bijvoorbeeld technische en juridische documenten. Het hoogste tarief is bedoeld voor de meest complexe vertalingen, als gecompliceerde contracten en medische vertalingen. Hieronder een vergelijking van onze tarieven versus een gemiddeld vertaalbureau:

Gemiddeld tarief Fairlingo
€0,09 €0,07
€0,13 €0,11
€0,16 €0,15

Ontmoet onze gedreven
native vertalers

 

Paul Davoine

Vertaler Frans

Nina Turk

Vertaalster Engels

Anel Zhuaspayeva

Vertaalster Russisch

Fynn Köhler

Vertaler Duits

Melanie Bremont

Vertaalster Frans

Jada Eliana Tuia

Vertaalster Engels

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geupload naar ons systeem.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.DOCX (Word)

.docx (Word) is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kan je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Betaalmogelijkheden & vertaaltegoed

Een vertaling kan gestart worden na het betalen van het benodigde vertaaltegoed. Vertaaltegoed kan aangeschaft worden via iDeal, PayPal of een IBAN-overschrijving en blijft onbeperkt geldig. In overleg is het ook mogelijk om op factuurbasis te laten vertalen.

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De ervaring van onze klanten:

98% Klanttevredenheid feedbackcompany

Het goedkoopste vertaalplatform met kwalitatief hoogstaande vertalingen.

Fairlingo is het ISO gecertificeerde vertaalplatform met de beste prijs/kwaliteit verhouding.