Een goedkoop vertaalbureau
dankzij onze unieke werkwijze in cloud

Goedkoop vertaalbureau

Voordeliger dan elk ander vertaalbureau

We hebben ons vertaalsysteem gebouwd met snelheid, kwaliteit en efficiëntie in het vizier. Dankzij onze speciaal ontwikkelde software bieden we je een goedkope vertaling, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ons voordeligste tarief is geschikt voor algemene vertalingen, zoals productomschrijvingen en het vertalen van handleidingen. Onder het reguliere niveau valt bijvoorbeeld het vertalen van een website, brochure of blog. Het hoogste tarief is bedoeld voor de meest complexe vertalingen, zoals gecompliceerde contracten en medische vertalingen. Vergelijk hieronder onze vertaaltarieven met de gemiddelde tarieven van een traditioneel vertaalbureau.

Goedkope vertaling

Snel en makkelijk via de cloud

Via ons platform laat je door middel van drie stappen snel en eenvoudig jouw vertaling uitvoeren. Na het uploaden van je documenten, ontvang je binnen enkele seconden een passende offerte. Hierbij wordt geen minimumtarief gehanteerd. Na het accepteren van de offerte wordt het vertaalproces meteen gestart. Je hebt de mogelijkheid om live met de vertaler mee te kijken via jouw Fairlingo account. Nadat je teksten zijn vertaald, worden ze nog door een ervaren corrector gecontroleerd. Indien je niet 100% tevreden met de vertaling bent, kan je hem binnen 30 dagen kosteloos laten aanpassen. Dankzij deze kwaliteitsgarantie ben je verzekerd van een hoogstaande vertaling, voor een scherpe prijs.

Voordelig vertaalbureau

Goedkope vertaling van hoge kwaliteit

Fairlingo is een goedkoop vertaalbureau dat hoogstaande vertalingen via de cloud aanbiedt.  Dankzij onze unieke werkwijze bieden wij vertalingen van de beste kwaliteit, tegen de scherpste prijs. Wil je onze vertaaldienst eerst uitproberen? Vraag een gratis proefvertaling aan en ervaar zelf de snelheid en het gemak van ons vertaalplatform. Wij vertalen de eerste 100 woorden van je tekst kosteloos. Ben je tevreden met het resultaat? Laat dan ook de rest van de tekst door ons vertalen en ontvang een welkomstkorting van € 0,01 per woord. Indien je vragen hebt staan onze projectmanagers je graag persoonlijk te woord. Bel of mail ons gerust of maak een afspraak bij op ons kantoor.

Gemiddeld tarief Fairlingo
€0,09 €0,04
€0,13 €0,07
€0,16 €0,11

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geupload naar ons systeem.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.DOCX (Word)

.docx (Word) is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kan je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Een goedkoop vertaalbureau met kwalitatief hoogstaande vertalingen

Fairlingo is het ISO gecertificeerde vertaalplatform met de beste prijs-kwaliteitverhouding