Onlangs is onze nieuwe collega Renske Daanen als Community Manager gestart bij Fairlingo. Wie is Renske en wat kunnen onze klanten en vertalers van haar verwachten? In dit interview stelt zij zich graag aan je voor.

Kun je kort vertellen wie je bent?

“Ik ben Renske Daanen, 28 jaar en ben sinds kort na een prachtige wereldreis weer woonachtig in het mooie Twente. Hiervoor heb ik een aantal jaren met veel plezier in Utrecht gewoond en gewerkt als Account Manager in de IT sector.“

Wat ga je als Community Manager bij Fairlingo precies doen?

“Als Community Manager zet ik me dagelijks in voor tevreden klanten en vertalers. Achter de schermen zorg ik ervoor dat de kwaliteit van de vertalingen gewaarborgd wordt, hou ik me bezig met de selectie van vertalers en controleer ik of zij voldoen aan de richtlijnen van onze ISO-certificering. Daarnaast hou ik zicht op de lopende vertaalopdrachten, nieuwe aanvragen en controleer ik of de voortgang nog volgens planning loopt.”

Wat was voor jou de reden om hier aan de slag te gaan?

“De cultuur die heerst bij Fairlingo matcht precies met waar ik naar op zoek was. Ik vind het heel belangrijk om in een organisatie te werken waar hard gewerkt wordt, maar waar mensen ook aandacht hebben voor elkaar en elkaar weten te inspireren en motiveren. Daarnaast biedt Fairlingo een mooi platform waar ik graag mijn steentje aan bij wil dragen.”

Wat doe je graag als je niet aan het werk bent?

“Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken en sportief bezig te zijn. Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om creatief bezig te zijn. Dit doe ik vooral door te zingen en te dansen. Ook word ik helemaal gelukkig van een gezellig avondje met vrienden.”

Wat wil je onze klanten en vertalers graag bieden?

“Tevreden klanten en vertalers, die Fairlingo zien als een betrouwbare en professionele organisatie waar zij graag mee samenwerken.”

Spreek je zelf meerdere talen en wat is je favoriete taal?

“Ja, ik vind het leuk om contact te maken met mensen over de hele wereld. Ik spreek zelf naast Nederlands goed Engels en een woordje Frans en Duits. Op dit moment ben ik bezig om de Spaanse taal ook een beetje onder de knie te krijgen. Mijn favoriete taal is Frans, omdat het zo zacht en lief klinkt.”

Myrthe Boes
47 artikelen