De Fairlingo familie bestaat uit duizenden ervaren vertalers en revisors die elke dag weer kwaliteit leveren. Dit garanderen we door alleen gecertificeerde native speakers toe te laten. Daarnaast staan transparantie, eerlijkheid en snelheid bij ons centraal. Binnen enkele seconden ontvang je al een op maat gemaakte offerte. Hierna kan je zelf een vertaler uitkiezen. Ook bij vervolgopdrachten is zo mogelijk om met dezelfde vertaler samen te werken. Daarnaast kan je in onze app kan de vertaling live volgen. Op deze manier is het mogelijk om direct feedback aan de vertaler door te geven. Nadat je teksten volledig vertaald zijn, worden ze nog door een revisor gecontroleerd. Dit zijn ervaren taalexperts die je teksten een second opinion geven. Tot slot heb je een garantie van maar liefst 30 dagen na het opleveren van je teksten. Zo heb je een maand om nog eventuele verbeterpunten door te geven, compleet gratis. Kortom, door onze unieke werkwijze houden we de wensen van onze klanten altijd in het oog. Dit is in onze klanttevredenheid van maar liefst 97% goed te zien.

 

Fairlingo betreedt met utrecht de wereld

Deze eeuwenoude stad kan gezien worden als het hart van Nederland, zowel in geest als in locatie. Utrecht is namelijk de belangrijke schakel tussen Holland en de andere Nederlandse provincies. Dit heeft ervoor gezorgd dat de domstad door de jaren heen enorm veel cultuur en geschiedenis heeft verzameld. Denk maar eens aan de Dom van Utrecht, die de stad als een stenen kroon versiert. Of het grootse Slot Zeist, dat de Nederlandse Gouden Eeuw beademt. Hiernaast staat de stad ook bekend om haar bloeiende bedrijfsleven. Zo hebben de Rabobank en de NS hun hoofdkantoren in de stad. Naast grote corporaties zijn er ook talloze innoverende startups hebben in de domstad te vinden. Het is dus niet voor niks dat Utrecht na Londen de meest competitieve regio van Europa is! Dit is wederom in het onderwijs van de stad te zien. Je kan hier maar liefst 3 verschillende universiteiten vinden. Al met al is het een Utrecht een stad waar heel Nederland trots op mag zijn!

 

We helpen je verder met je ambities

Fairlingo helpt Utrecht met haar vele ambities en groeimogelijkheden. We zijn in bezit van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken voor vertalers, namelijk ISO-9001 en ISO-17100. Samen met jou kunnen we iets moois maken. Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend een op maat gemaakt offerte. Upload je teksten in de cloud en kijk live met onze gecertificeerde vertalers mee. Als je liever toe bent aan persoonlijk contact kun je ons gerust bellen of mailen. Daarnaast kan je altijd bij ons in Utrecht langskomen. Een bezoek vanuit onze kant is ook altijd mogelijk.

 

 

ISO-gecertificeerd

Fairlingo is in bezit van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken voor vertalers. Deze keurmerken zijn een bevestiging van onze klantgerichte aanpak. Het systeem van Fairlingo is gericht op kwaliteit, snelheid en gemak. Wil je afspreken met één van onze projectmanagers voor een samenwerking of maatwerkproject? In overleg kunnen wij een oplossing bieden die wederzijds voordeel creëert. Vanuit Enschede helpen we je graag verder met je internationalisering.

Meer over onze certificering

 

 

Hoe werkt het?

Fairlingo is door haar unieke systeem en algoritme voordeliger dan vertaalbureaus in Enschede. Door slimme oplossingen zijn wij in staat om voor ieder tekstniveau een uitstekende vertaling te leveren. Heb je toch liever contact met een projectmanager? Dat kan natuurlijk, wij zijn altijd beschikbaar om te helpen waar nodig. Daarom zijn wij in het weekend ook telefonisch beschikbaar en werken veel van onze vertalers ook in het weekend.

Meer informatie

 

 

Levertijd & betaalwijze

Dagelijks vertalen onze vertalers 1250 woorden. Het is mogelijk om meer woorden per dag te laten vertalen. Neem hiervoor contact op met onze projectmanagers via info@fairlingo.com. Je kunt via Fairlingo gemakkelijk vertaaltegoed toevoegen aan je account door middel van iDeal, overboeking of PayPal. In overleg is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Het vertaalde bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit je Fairlingo account.

Onze FAQ