Sommige steden zijn het hart van een land, maar andere het brein. Nijmegen valt onder de tweede categorie. Zo is er de wijk Heijendaal, waar drie belangrijke onderwijsinstituten, de Radbound Universiteit Nijmegen, het Radboudumc en de Hogeschool van Nijmegen, gevestigd zijn. De Novio Tech Campus is een haven voor productiebedrijven en bedrijven die zich specialiseren in Onderzoek en Ontwikkeling, zoals de Amerikaanse gigant Macom. Het Economisch Collectief Nijmegen is een samenwerkingsverband tussen de zes grote werklocaties van de stad met de taak de economie van het gebied constant te innoveren. Ook zitten er minstens tien farmaceutische bedrijven, die er allemaal op gericht zijn om oplossingen te vinden voor elke denkbare kwaal. In zo’n omgeving van briljante geesten is er uiteraard iemand nodig om taalbarrières te overbruggen. Ons vertaalbureau neemt deze taak op zich.

 

Nijmegen bloeit met Fairlingo

In een stad als Nijmegen waar altijd wel onderzoek wordt gedaan, veroudert informatie snel. Om dit alles bij te benen heb je dus een vertaalbureau nodig die razendsnel werkt en toch kwaliteit biedt, dit alles tegen een goede prijs. Fairlingo kan dit als geen ander. Ons ISO-gecertificeerde bedrijf is een online vertaalplatform, waar documenten in de cloud worden geüpload, vertaald en gereviseerd. Er is altijd wel iemand om aan je tekst te werken en die iemand is niet zomaar iemand. Dankzij de eerder genoemde certificering nemen wij alleen native speakers aan, die ervaren zijn en ten minste één specialiteit hebben. Niemand weet zoveel van de markt in de doeltaal als zij en onze revisors zijn net zo bekwaam. Geen vertaling wordt geleverd zonder dat zij het controleren en om helemaal zeker te zijn dat je tevreden bent met de vertaling, kan je tot 30 dagen gratis veranderingen laten aanbrengen. Het is zeker geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,4 geven.

 

Neem contact op

Heb je dit allemaal gelezen als potentiële klant in Nijmegen en ben je geïnteresseerd in wat Fairlingo als vertaalbureau te bieden heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan op verschillende manieren. Ten eerste, als je gewoon een aantal vragen hebt, kan je altijd onze FAQ pagina raadplegen. Als jouw specifieke vraag daar niet tussen staat, zijn er altijd andere opties. Als je ons belt, willen onze medewerkers met alle liefde je helpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om per email contact op te nemen. Het kan ook nog simpeler. Doordat wij een online vertaalplatform zijn kan alles van bespreking tot uiteindelijke vertaling volledig online worden geregeld en je kunt elke stap nauwgezet volgen. Dit kan op elk moment van de dag, zeven dagen per week en zelfs in vakanties en op feestdagen.

 

 

Hoge kwaliteit vertalingen

Fairlingo is in bezit van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken voor vertalers. Daardoor ben je verzekerd van een revisie van je vertaalopdracht. Wij helpen je in Den Haag door in de cloud samen te werken. Wil je afspreken met één van onze projectmanagers voor een samenwerking of maatwerkproject? In overleg kunnen wij een oplossing bieden die wederzijds voordeel creëert. In Den Haag helpen we je graag verder met je internationalisering.

Meer over onze certificering

Hoe werkt het?

Fairlingo is door haar unieke systeem en algoritme voordeliger dan vertaalbureaus in Enschede. Door slimme oplossingen zijn wij in staat om voor ieder tekstniveau een uitstekende vertaling te leveren. Heb je toch liever contact met een projectmanager? Dat kan natuurlijk, wij zijn altijd beschikbaar om te helpen waar nodig. Daarom zijn wij in het weekend ook telefonisch beschikbaar en werken veel van onze vertalers ook in het weekend.

Meer informatie

Levertijd & betaalwijze

Dagelijks vertalen onze vertalers 1250 woorden. Het is mogelijk om meer woorden per dag te laten vertalen. Neem hiervoor contact op met onze projectmanagers via info@fairlingo.com. Je kunt via Fairlingo gemakkelijk vertaaltegoed toevoegen aan je account door middel van iDeal, overboeking of PayPal. In overleg is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Het vertaalde bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit je Fairlingo account.

Onze FAQ