Het ISO-gecertificeerde vertaalbureau voor Groningen

Bij Fairlingo zorgen we ervoor dat het vertalen nog makkelijker wordt. Dankzij onze unieke werkwijze leveren we kwaliteit voor een ongekend scherpe prijs. Daarnaast zijn we ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dit betekent dat we alleen met bewezen vertalers samenwerken. We hebben meer dan 15000 ‘native speaking’ vertalers in dienst. Upload je documenten in de cloud en volg live hoe onze vertalers ermee aan de slag gaan. Zo bieden we je de mogelijkheid om direct feedback te geven. Daarnaast kan je dezelfde vertaler voor een vervolgopdracht inschakelen. Na het vertalen van de tekst zal een revisor deze controleren. Onze revisoren zijn net zo ervaren als de vertalers en bieden je een ‘second opinion’. Bovendien heb je 30 dagen garantie op de vertaling. Binnen dit termijn kan je de tekst kosteloos laten aanpassen. Kortom, met ons unieke systeem is de kunst van het vertalen volledig gericht op de klant. Dit is in onze recensies weer terug te zien. Maar liefst 97% van onze klanten heeft aangegeven diep tevreden te zijn.

 

Groningen heeft enorm veel te bieden

Groningen is een parel die een unieke combinatie van lifestyle en landelijkheid biedt. De oude stadskern staat vol met prachtige gebouwen, die een rijke geschiedenis ademen. De idyllische Martinitoren kan gezien worden als de kroon van de stad. Al meer dan 550 jaar torent hij boven de stad uit. Daarnaast zijn er ook moderne architectonische meesterwerken in Groningen te vinden. Denk maar aan de Tasmantoren, die in 2010 openging. Dit indrukwekkende gebouw is vernoemd naar de Groningse ontdekker Abel Tasman: de ontdekker van Nieuw Zeeland. Naast de schoonheid van de stad is er ook enorm veel natuur te vinden. Het Nationaal park Lauwersmeer is hier een goed voorbeeld van. Tevens is de Prinsenhoftuin het groene hart van de stad. Ten slotte staat Groningen bekend om haar bruisende studentenleven. De Rijksuniversiteit en Hanzehogeschool in de stad staan bekend om hun hoogwaardige onderwijs. Hier zijn er dus genoeg mogelijkheden om te bouwen aan je carrière.

 

Bouw samen met Fairlingo aan je ambities

Bij Fairlingo nemen we geen genoegen met half werk. Daarom werken we altijd met de belangen van onze klanten in gedachten. Snelheid, transparantie en kwaliteit staan bij ons centraal. Vragen? Mail of bel ons en we helpen je graag verder. Persoonlijk contact is uiteraard ook mogelijk. We komen graag bij je langs om kennis te maken. Daarnaast is een afspraak op on hoofdkantoor in Enschede altijd mogelijk. Op het internet zijn we 24/7 beschikbaar. We horen graag van je!

 

 

Hoge kwaliteit vertalingen

Fairlingo is in bezit van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken voor vertalers. Daardoor ben je verzekerd van een revisie van je vertaalopdracht. Wij helpen je in Den Haag door in de cloud samen te werken. Wil je afspreken met één van onze projectmanagers voor een samenwerking of maatwerkproject? In overleg kunnen wij een oplossing bieden die wederzijds voordeel creëert. In Den Haag helpen we je graag verder met je internationalisering.

Meer over onze certificering

Hoe werkt het?

Fairlingo is door haar unieke systeem en algoritme voordeliger dan vertaalbureaus in Enschede. Door slimme oplossingen zijn wij in staat om voor ieder tekstniveau een uitstekende vertaling te leveren. Heb je toch liever contact met een projectmanager? Dat kan natuurlijk, wij zijn altijd beschikbaar om te helpen waar nodig. Daarom zijn wij in het weekend ook telefonisch beschikbaar en werken veel van onze vertalers ook in het weekend.

Meer informatie

Levertijd & betaalwijze

Dagelijks vertalen onze vertalers 1250 woorden. Het is mogelijk om meer woorden per dag te laten vertalen. Neem hiervoor contact op met onze projectmanagers via info@fairlingo.com. Je kunt via Fairlingo gemakkelijk vertaaltegoed toevoegen aan je account door middel van iDeal, overboeking of PayPal. In overleg is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Het vertaalde bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit je Fairlingo account.

Onze FAQ