Fairlingo is een Enschedees vertaalbureau in hart en nieren. Samen met de bedrijven in de regio bouwen we aan iets moois. Dit realiseren we middels onze unieke werkwijze. Snelheid, eerlijkheid en een scherpe prijs staan bij ons centraal. Bovendien bezitten we zowel de ISO-9001 als de ISO-17100 certificering. Zo garanderen we dat kwaliteit bij ons voorop staat. Upload je bestanden in de cloud en ontvang binnen enkele ogenblikken een passende offerte. Hierna gaan onze vertalers met je teksten aan de slag. Dit zijn allemaal native speakers, die de desbetreffende taal uitstekend beheren. Via ons unieke systeem sta je direct in contact met de desbetreffende vertaler. Er is dus geen sprake van een communicatiebarrière. Ook heb je zo de kans om tijdens de vertaling hem of haar feedback te geven. Nadat je teksten vertaald zijn, zal een van onze ervaren revisors je een second opinion geven. Alles wordt dus dubbel gecheckt, zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Ten slotte heb je maar liefst 30 dagen de tijd om de tekst kosteloos aan te laten passen. De klant staat centraal.

Onze vertalingen helpen Enschede de grens over

Enschede is de stad van nu. Genesteld in het glooiende Twentse landschap biedt de stad iets unieks: een brug tussen Nederland en onze oosterburen. De Duitse grens is slechts enkele kilometers van de stad verwijderd. Dit geeft het bedrijfsleven, de universiteit en hogeschool enorm veel kansen. Zo is de UT uitgegroeid tot een van de grootste technische universiteiten in ons land. Duizenden studenten van Nederland en daarbuiten komen hier om zich te ontwikkelen. Daarnaast is Enschede een van de groenste steden van Europa. Deze frisheid is in de lucht te merken. De vele parken, meren en stukjes groen helpen hiermee. Tevens biedt de stad een bruisend stadsleven, met bloeiende winkelstraatjes en de hipste ketens. Op de zaterdag is het Van Heekplein overvol, met vele internationale marktkraampjes en winkelketen. Naast het kwalitatieve onderwijs en bloeiende stadsleven, biedt de stad ook enorm veel horecagelegenheden. Een mooi voorbeeld is Trattoria Sapori e Ricordi. Dit pittoresk Italiaans restaurantje is uitgeroepen tot Nederlands beste. Al met al Biedt Enschede voor iedereen iets speciaals.

Fairlingo bouwt aan je ambities

We bouwen gezamenlijk aan jouw internationale succes. Via onze online werkwijze kan je 24/7 je vertaling starten. Onze gekwalificeerde vertalers gaan er direct mee aan de slag. Daarnaast zijn we ook gewoon ‘ouderwets’ bereikbaar. Bel of mail ons gerust met je vragen, en wij staan je razendsnel te woord. Een face-to face afspraak maken is ook altijd mogelijk. We heten je altijd bij ons op het hoofdkantoor welkom. Word jij ons nieuwe succesverhaal?

 

 

Hoge kwaliteit vertalingen

Fairlingo is in bezit van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken voor vertalers. Daardoor ben je verzekerd van een revisie van je vertaalopdracht. Wij helpen je in Den Haag door in de cloud samen te werken. Wil je afspreken met één van onze projectmanagers voor een samenwerking of maatwerkproject? In overleg kunnen wij een oplossing bieden die wederzijds voordeel creëert. In Den Haag helpen we je graag verder met je internationalisering.

Meer over onze certificering

Hoe werkt het?

Fairlingo is door haar unieke systeem en algoritme voordeliger dan vertaalbureaus in Enschede. Door slimme oplossingen zijn wij in staat om voor ieder tekstniveau een uitstekende vertaling te leveren. Heb je toch liever contact met een projectmanager? Dat kan natuurlijk, wij zijn altijd beschikbaar om te helpen waar nodig. Daarom zijn wij in het weekend ook telefonisch beschikbaar en werken veel van onze vertalers ook in het weekend.

Meer informatie

Levertijd & betaalwijze

Dagelijks vertalen onze vertalers 1250 woorden. Het is mogelijk om meer woorden per dag te laten vertalen. Neem hiervoor contact op met onze projectmanagers via info@fairlingo.com. Je kunt via Fairlingo gemakkelijk vertaaltegoed toevoegen aan je account door middel van iDeal, overboeking of PayPal. In overleg is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Het vertaalde bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit je Fairlingo account.

Onze FAQ