Waarom is vertaalbureau Fairlingo in Den Haag te vinden? Dat is omdat wij een uitstekende prijs-, snelheid- en kwaliteitsverhouding bieden en een hoge klanttevredenheid genieten waardoor internationale bedrijven graag met ons samenwerken. We hebben een ISO-certificering, hetgeen betekent dat we alleen werken met de beste vertalers: ervaren, native speaker en bekwaam in minstens één vakgebied. Bovendien zijn we het enige vertaalplatform ter wereld met een dergelijke certificering en ons methodes zijn net zo uitzonderlijk. We werken namelijk via een vertaalplatform in de cloud. Hier kan je direct je teksten uploaden zodat onze vertalers er razendsnel mee aan de slag kunnen. Dit heeft veel voordelen tenopzichte van een traditioneel vertaalbureau. Na afloop wordt de vertaling nagekeken door ons professionele team van revisors en indien de vertaling nog niet goed is, verzekert onze kwaliteitsgarantie dat je tot 30 dagen de vertaling gratis kan laten aanpassen. Met zulke pluspunten is het niet vreemd dat instellingen in Den Haag voor Fairlingo kiezen als alternatief voor een Vertaalbureau.

In Den Haag is er behoefte aan een modern vertaalbureau

Den Haag is één van de belangrijkste steden van Nederland en Europa. Het is de locatie van het Internationaal Gerechtshof en de Nederlandse ministeries van onder andere Defensie, Justitie, Buitenlandse Zaken en Binnenlandse Zaken. Grote bedrijven zoals KPN, IGN Bank, PostNL, T-Mobile, Siemens en Shell zijn hier ook al jaren gevestigd. Hoewel de stad zich niet kan beroemen op een eigen universiteit, is het wel thuis aan grootse instellingen zoals De Haagsche Academie voor het Internationaal Recht en het International Institute of Social Studies. Met zoveel internationale bedrijven en organisaties is Den Haag dan ook een ideale vestigingsplaats voor een voordelig vertaalbureau zoals Fairlingo.

Waar zijn we te vinden in Den haag?

Dankzij onze online vertaalplatform zijn we altijd te bereiken. Wil je een vertaling gedaan hebben bij Vertaalbureau Fairlingo, zeker als er haast bij is? Via ons platform kan altijd een vertaling starten. Wil je het toch liever iets “ouderwetser” afhandelen? Dat is ook mogelijk. Je kunt gerust elke dag naar ons opbellen en op deze manier het hele proces met ons afwerken. Is dat ook niet naar wens? Dan kan je ons een bezoek brengen. Maak gewoon een afspraak en dan kan je bij ons op locatie komen kijken. We vinden het niet erg om je het een en ander uit te leggen over ons bedrijf en onze werkwijze. Uiteraard is het ook mogelijk dat we naar je komen. Maak een afspraak met onze projectmanager en we komen met plezier naar je toe om jouw vragen te beantwoorden en te overleggen. Hopelijk zien we jou snel en ben je net zo tevreden over ons als de rest van onze klantenkring.

 

 

Hoge kwaliteit vertalingen

Fairlingo is in bezit van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken voor vertalers. Daardoor ben je verzekerd van een revisie van je vertaalopdracht. Wij helpen je in Den Haag door in de cloud samen te werken. Wil je afspreken met één van onze projectmanagers voor een samenwerking of maatwerkproject? In overleg kunnen wij een oplossing bieden die wederzijds voordeel creëert. In Den Haag helpen we je graag verder met je internationalisering.

Meer over onze certificering

Hoe werkt het?

Fairlingo is door haar unieke systeem en algoritme voordeliger dan vertaalbureaus in Enschede. Door slimme oplossingen zijn wij in staat om voor ieder tekstniveau een uitstekende vertaling te leveren. Heb je toch liever contact met een projectmanager? Dat kan natuurlijk, wij zijn altijd beschikbaar om te helpen waar nodig. Daarom zijn wij in het weekend ook telefonisch beschikbaar en werken veel van onze vertalers ook in het weekend.

Meer informatie

Levertijd & betaalwijze

Dagelijks vertalen onze vertalers 1250 woorden. Het is mogelijk om meer woorden per dag te laten vertalen. Neem hiervoor contact op met onze projectmanagers via info@fairlingo.com. Je kunt via Fairlingo gemakkelijk vertaaltegoed toevoegen aan je account door middel van iDeal, overboeking of PayPal. In overleg is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Het vertaalde bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit je Fairlingo account.

Onze FAQ