WordPress website vertalen

Er zijn weinig vertaalbureaus die een vertaaloplossing aanbieden voor WordPress websites. Als beheerder van een corporate website, webshop of blog, wil je graag jouw tijd investeren waar de output het grootst is. Dat betekent dat je geen onoverzichtelijk geheel wilt van verschillende bestandsformaten en vertalingen voor je website. Met een .xml vertaling werk je overzichtelijk en efficiënt.

  • Geen onnodig werk met teksten in verschillende bestandsformaten.
  • Direct gemakkelijk het vertaalde .XML bestand importeren in je WordPress installatie.
  • Onze .XML upload tool telt automatisch de woorden van je vertaling.

STAP 1

Exporteer de te vertalen pagina’s vanuit WordPress. Je kunt hiervoor de standaard functionaliteit van WordPress gebruiken. Daarnaast kan je ook voor de hele website een online offerte aanvragen. De website wordt direct online geanalyseerd.

STAP 2

Upload je .xml bestand via het offerteformulier. Ons systeem telt automatisch het aantal woorden van je .xml bestand. Als je de hele website wil laten analyseren kies dan voor een website vertaling in het offerteformulier en vul de domeinnaam in.

STAP 3

Importeer je vertaalde .xml bestand weer in WordPress. Let goed op je taalinstellingen en maak altijd een back-up. Als je hebt gekozen om de hele website te laten analyseren kan je kiezen of om de vertaling te downloaden in een .docx, txt, xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml bestand.

WordPress website, thema’s en plugins vertalen

Wil je niet de pagina’s, maar een thema of plugin vertalen? Dan kun je het beste vertalen met .po bestanden om het vertaalproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Deze optie kost minder tijd omdat er geen onnodige tijd wordt gespendeerd aan het omzetten van bestanden. Je ontvangt het vertaalde bestand in hetzelfde .po formaat, zodat je het bestand rechtstreeks weer kunt toevoegen aan je WordPress bestanden.

ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerde vertaaldiensten

Fairlingo is ISO-9001 gecertificeerd. Twee van onze drie vertaaldiensten zijn ook ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 norm verzorgt procedures die continue de klanttevredenheid verhogen.

Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. De ISO-17100 norm stelt strenge eisen aan onder andere de kwalificaties van de vertalers.