Online Nederlands vertaalbureau gericht op de klant

Fairlingo is een uniek online vertaalplatform, ontwikkeld om het vertaalproces voor jou als klant sneller, makkelijker en transparanter te maken. Voor klanten verspreid over heel Nederland voeren wij dagelijks uiteenlopende vertaalopdrachten uit.  Zo hebben we veel ervaring met onder andere website vertalingen, het vertalen van juridische teksten, technische vertalingen en het vertalen van marketingmaterialen. Bij Fairlingo start je als klant zelf je vertaalopdracht via onze site. Ons platform koppelt hierna automatisch de meest geschikte vertaler aan jouw vertaling. Dankzij deze online werkwijze zijn we in staat het scherpste tarief in de markt te bieden. Onze prijzen zijn bovendien volledig transparant. Dit betekent dat onze tarieven inclusief volledige correctie zijn en we geen toeslagen hanteren voor bepaalde taalcombinaties. Ook heb je via jouw Fairlingo account altijd en overal toegang tot jouw lopende en afgeronde vertaalopdrachten.

Maak gebruik van de kracht van de cloud

Nederlands vertaalbureau Fairlingo werkt met een unieke werkwijze, die gericht is op snelheid, eerlijkheid en een scherp tarief. We maken gebruik van de wereldwijde vertaalcommunity om kwaliteit en snelheid te leveren. Meer dan 15.000 native speaking vertalers hebben zich al bij ons aangesloten. Upload je documenten en ontvang binnen enkele seconde een offerte. Volg na de bevestiging live vanuit je bureaustoel het vertaalproces. Na het afronden van de vertaling wordt de vertaling volledig gereviseerd door een tweede vertaler. Na deze controle ontvang je de vertaling in je mailbox. Snel, makkelijk en transparant.

Neem contact met ons op

Elke dag zijn we gemotiveerd om voor onze klanten het verschil te maken. Heb je vragen of wil je graag advies? Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)53-2030 046 (op werkdagen van 08.30 - 17.00 uur) of stuur ons een e-mail via info@fairlingo.com.