Na een uitgebreid selectieproces heeft de EU een MIT subsidie voor Fairlingo beschikbaar gesteld. Het slagingspercentage om in aanmerking te komen hiervoor is lager dan 5%. Dit onderschrijft het innovatieve karakter en de bijdrage van Fairlingo om taalbarrières voor Europese organisaties te slechten.

Jasper Iskamp | Consultant Vindsubsidies
Vertalingen

Over de MIT subsidie

Innovatieprojecten met groeipotentieel krijgen het juiste steuntje in de rug

De Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) is een speciale regeling vanuit de EU om innoverende bedrijven een steuntje in de rug te geven. Als vernieuwend vertaalplatform konden we in 2017 met succes op deze subsidie rekenen. We ontvingen een stimulans van meer dan € 100.000, - om het Fairlingo platform verder mee uit te bouwen. Met behulp van deze subsidie konden we ons focussen op het nog effectiever en efficiënter maken van ons platform. Dit zie je als klant terug in de snelheid en kwaliteit van onze diensten.

Wat we met de subsidie bereikt hebben

Met Fairlingo leggen we de focus op het innoveren van de vertaalbranche

Met behulp van de MIT subsidie van de EU konden we het innoverende karakter van Fairlingo verder uitbouwen. Zo hebben we unieke functionaliteiten aan onze applicatie toegevoegd. Denk aan een real-time dashboard, waarin onze klanten live kunnen meekijken hoe de vertaler te werk gaat. Daarnaast kan je 24/7 een vertaling starten, ook in het weekend. Je hoeft alleen de teksten die je wilt laten vertalen naar onze cloud te uploaden, waarna een geschikte vertaler automatisch gezocht wordt. Hierbij berekent onze software binnen enkele ogenblikken een passende offerte voor je.

Meer over onze werkwijze

Uitgebreid netwerk van native speaker vertalers

Onze specialistische vertalers staan klaar om jouw internationale doelen vorm te geven

Inmiddels hebben meer dan 16.000 vertalers zich bij ons platform aangesloten, waarvan de beste 20% wordt ingezet. Via ons platform zorgen we ervoor dat de opdracht van de klant automatisch gekoppeld wordt aan de meest geschikte native vertaler. Immers vraagt elk soort vertaling om een unieke set van kennis en vaardigheden. Zo hebben we vertalers gespecialiseerd in bijvoorbeeld website vertalingen,  juridische vertalingen en (complexe) technische vertalingen in dienst. Daarnaast kan je bij ons ook officiële documenten beëdigd laten vertalen. Native expertise staat bij Fairlingo centraal.

Moritz Zimmer

Vertaler Duits
We matchen de juiste vertalers en revisors voor de klus

Jamie Pagé

Revisor Duits

Snelheid en transparantie met de Fairlingo app

We hebben de functionaliteiten van onze app ingericht om zo transparant en gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. Na het aanmaken van een account kan je 24/7 een vertaling starten. Hierdoor hoef je niet te wachten op één van onze projectmanagers om het vertaalproces in gang te zetten. Daarnaast blijven de reeds afgeronde vertalingen in je account beschikbaar. Je kunt ze te allen tijde weer inzien of downloaden.

Oplevering in hetzelfde bestandsformaat

Via onze cloud kun je teksten in verschillende bestandsformaten uploaden. Zo ondersteunen we .XML, .DOCX, .TXT, .CSV/.XLS, .PO bestanden. Vervolgens werken onze native vertalers met een snelheid van minimaal 1.250 woorden per dag aan je opdracht. Nadat de vertaling klaar is, krijg je deze in originele bestandstype weer aangeleverd. Dit maakt het eenvoudig om de vertalingen correct en snel te implementeren.

Ook jou helpen
we graag verder met
internationaal
succes