Ik ben zeer tevreden over de vertalingen die Fairlingo voor ons heeft uitgevoerd. Zowel de Duitse als Engelse vertalingen zijn naar wens en binnen de deadline opgeleverd.

Ron Korteknie | 123Healthy

De opdracht voor 123Healthy

Gespecialiseerde vertalers voor het vertalen van gezondheidsrapporten en algemene voorwaarden

123Healthy heeft de ambitie om met unieke dieetplannen internationaal te gaan. Vanuit deze beweegreden heeft het bedrijf haar rapportageteksten en algemene voorwaarden laten vertalen, zowel naar het Engels als naar het Duits. Voor de opdracht zijn gespecialiseerde vertalers ingezet die over de benodigde ervaring en juridische kennis beschikken. 123Healthy heeft zo de mogelijkheid gekregen om duidelijk en overtuigend met haar internationale doelgroep te communiceren. 

Onze aanpak

Automatisch de meest geschikte vertaler voor jouw opdracht

Dankzij onze digitale werkwijze kunnen getalenteerde vertalers verspreid over de hele wereld zich bij ons aansluiten. Dit geeft ons de mogelijkheid je met een breed scala aan verschillende vertaalopdrachten te helpen. Op basis van hun kwalificaties, kennis en ervaring selecteert ons systeem automatisch de best passende vertalers voor jouw opdracht. Doordat we dit proces grotendeels hebben geautomatiseerd, kun je 24/7 via ons platform een vertaling starten naar meer dan 45 doeltalen. Je profiteert hierdoor van meer snelheid en lagere kosten voor je vertaling. Bovendien bieden we je een gegarandeerd hoge kwaliteit.

Meer over onze werkwijze

Onze vertalers

De juiste vertaler en revisor voor de vertaalopdracht

Voor 123Healthy hebben we een van onze native Duitse vertalers en native Engelse vertalers ingeschakeld. Deze vertalers hebben ruime ervaring met het vertalen van rapporten en juridische documenten en beheersen de doeltaal bovendien op native niveau. De vertalingen zijn hierna nagekeken door een tweede vertaler om zo de kwaliteit van de vertaalde teksten te waarborgen.

Moritz Zimmer

Vertaler Duits
We matchen de juiste vertalers en revisors voor de klus

Helene Cordasev

Revisor Duits

Algemene voorwaarden vertalenDuitse algemene voorwaarden beschikbaar

123Healthy heeft de ambitie om haar dieetplan op de Duitse markt te introduceren. Om vertrouwen te creëren onder de Duitse doelgorep is het voor het bedrijf belangrijk om de algemene voorwaarden in het Duits beschikbaar te hebben. Als specialist in juridische vertalingen bieden wij ervaren, native speaker vertalers die hiervoor de juiste kennis en capaciteiten in huis hebben.

Meertalige rapportenMeertalige gezondheidsrapporten 

Naast algemene voorwaarden heeft 123Healthy nu ook meertalige gezondheidsrapporten beschikbaar, waarmee het bedrijf metingen analyseert met betrekking tot de gezondheid van haar klanten. Ook voor deze vertalingen zijn ervaren vertalers ingezet die de rapporten helder, nauwkeurig en deskundig hebben omgezet naar het Engels en Duits. Ons vertaalbureau zorgt er altijd voor dat de privacy tijdens het vertaalproces optimaal wordt gewaarborgd, zodat elk type rapport veilig en vertrouwelijk via ons platform kan worden vertaald.

Oplevering in WordOplevering in originele bestandsformaat

Via onze applicatie zijn de vertaalde documenten gemakkelijk vanuit je account te downloaden. Hierbij zorgen we ervoor dat de vertaling in hetzelfde bestandsformaat als het originele document wordt aangeleverd. In het geval van 123Healthy konden de documenten weer in .docx worden gedownload. Hiermee kon het bedrijf de vertalingen gemakkelijk verwerken.

Laat ook jouw documenten of website
makkelijk, snel en vakkundig door ons vertalen