Onze native Nederlands-Engelse vertalers verbinden je
met de Engelstalige wereld

Stap 1

Start direct de vertaling

Stap 2

Het document wordt beëdigd vertaald

Stap 3

Ontvang de beëdigde vertaling

Wereldwijd zijn er meer dan 400 miljoen mensen die het Engels als moedertaal hebben. Daarnaast is het de belangrijkste taal die op het internet gebruikt wordt. Kwalitatieve Engelse teksten zijn daarom onmisbaar voor iedereen die internationale ambities heeft. Vanuit dit oogpunt hebben we ons vertaalplatform gebouwd. Onze gedreven Nederlands-Engelse vertalers zijn bewezen native speakers. Ze kennen de taal en cultuur door en door leveren zo vertalingen die het verschil voor je maken. Upload je teksten naar onze cloud en ontvang per mail een op maat gemaakte offerte. Na het accepteren word je opdracht automatisch aan de meest geschikte Engelse vertaler gekoppeld. Daarbij heb je de mogelijkheid om direct met hem of haar over je vertaling te communiceren. Deze transparantie geeft je de kans om live te volgen hoe de native vertaler je teksten naar correct en effectief Engels overzet. Nadat de vertaalopdracht afgerond is, zal een ervaren revisor de teksten nakijken. Daarbij wordt er ook feedback aan de vertaler gegeven. Onze vertalers maken zo elkaar nog beter.

Vaardigheden in het Brits en Amerikaans Engelsertaler-nederlands-engels

Uiteraard is de Engelse taal niet over de hele wereld identiek. Tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk zijn er flink wat verschillen in spelling en woordenschat. Het is daarom essentieel dat je goed voor jezelf bepaalt welke standaard je nodig hebt. Het Amerikaans Engels is het meest gangbaar voor webteksten en social media, terwijl het Brits een literaire status heeft. We hebben native vertalers vanuite beide hoeken voor je klaarstaan. Selecteer bij het aanvragen welke vorm je nodig hebt en schakel de beste specialist voor je vertaling in.

 

Maak kennis met onze Nederlands-Engelse vertalers

Door internationale talenten in de zetten leveren we correcte en doeltreffende Engelse vertalingen. Via ons flexibele platform kunnen vertalers vanuit de hele wereld zich bij Fairlingo aansluiten. Zo hebben we een breed scala aan specialistische vertalers in dienst. Denk bijvoorbeeld aan juridische- of webexperts en beëdigde vertalers. We zorgen er altijd ervoor dat de juiste vertaler aan je teksten gekoppeld wordt. Waarde creëren we met talent. 

vertaler-engels

Jodie Becker-Ouwendyk
Vertaalster Engels

Ook Engelse vertalingen
simpel en transparant vertalen

Gecertificeerd & garantie

Fairlingo is in het bezit van zowel een ISO-9001 als ISO-17100 certificering.Onze vertaaldiensten genieten dus van een bewezen hoge kwaliteit. Hiernaast bieden we je 30 dagen garantie op elke vertaling. Indien je niet compleet met het resultaat bent, kan je de vertaling tot 30 dagen na oplevering kosteloos laten aanpassen.

Snel starten

Op onze website kan je 24/7 een vertaalopdracht starten. Upload je teksten naar onze cloud en selecteer welke Engelse standaard je nodig hebt (Brits of Amerikaans). Hierna berekent en stuurt onze software binnen 30 seconden een passende offerte. In deze mail kan je hem helemaal vrijblijvend wel of niet accepteren.

Kijk live mee

Nadat je de offerte geaccepteerd hebt, wordt je opdracht automatisch aan de meest geschikte Nederlands Engelse vertaler gekoppeld. Tijdens het vertaalproces heb je vervolgens de kans om live met de vertaler mee te kijken en te communiceren. Via ons transparant systeem hou je dus zelf de touwtjes in handen.

Fairlingo is mede ontwikkeld door professionals die vertalen

Ruim 10 jaar ervaring met Engelse vertalingen als ervaren vertaalbureau is verwerkt in deze dienst.

 

 

Fairlingo werkt samen met het grootste aantal Nederlands-Engelse vertalerss

Het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform
met het grootste aantal vertalers

 

Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Nina Turk
Vertaalster Engels
Paul Davoine
Vertaler Frans
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans
Vera van der Wel
Vertaalster Nederlands

Fairlingo is gewaardeerd door klanten die houden van vertalen.

Klanten die Duitse vertalingen lieten maken
waarderen Fairlingo met een 9,7/10

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan