Versterk je online aanwezigheid met onze snelle WordPress vertalingen

wordpress website laten vertalen

Eenvoudige WordPress vertalingen

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte content management systeem voor websites. vele bedrijven gebruiken het voor hun webshops of online aanwezigheid. Eenvoudig en snel je wordpress website vertalen is daarom essentieel voor je internationale successen. Via Fairlingo kan je eenvoudig je WordPress website vertalingen uitvoeren en beheren. Onze ‘native speaking’ vertalers hebben ervaring met het systeem, en kennen de doel- taal en cultuur uitstekend. Bovendien vertalen we 1250 woorden per opdracht per dag. Kortom, schakel Fairlingo in voor je wordpress vertalingen en bereik je internationale ambities.

wordpress laten vertalen

Het grootste vertaalplatform ter wereld

Fairlingo is een uniek vertaalbureau, dat met haar innovatieve werkwijze nog sneller en transparanter dan ooit is. Onze vernieuwde software zorgt ervoor dat je automatisch aan een geschikte vertaler gekoppeld wordt. Je vertaler zal dus altijd kennis van WordPress hebben. Bovendien kan je live met de vertaling meekijken en tegelijkertijd instructies geven. nadat de vertaling klaar is, zal hij door een ervaren revisor gecheckt worden. ten slotte geniet je altijd van een maand garantie op het geleverde werk.

je  wordpress website vertalen

Met gratis proefvertaling

Fairlingo is gebouwd op de creatieve kracht van de vertaalcommunity. Bovendien bezitten we zowel een  ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Zo ben je bij ons gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande vertalingen. Upload je teksten in de cloud en ontvang binnen enkele ogenblikken een passende offerte. Tevens bieden we een gratis proefvertaling aan. ZO kan je  onze werkwijze vrijblijvend aan de tand voelen. Met Fairlingo schakel bouw je aan je ambities.

Er zijn weinig vertaalbureaus die een vertaaloplossing aanbieden voor WordPress websites. Als beheerder van een corporate website, webshop of blog, wil je graag jouw tijd investeren waar de output het grootst is. Dat betekent dat je geen onoverzichtelijk geheel wilt van verschillende bestandsformaten en vertalingen voor je website. Met een .xml vertaling werk je overzichtelijk en efficiënt.

  • Geen onnodig werk met teksten in verschillende bestandsformaten.
  • Direct gemakkelijk het vertaalde .XML bestand importeren in je WordPress installatie.
  • Onze .XML upload tool telt automatisch de woorden van je vertaling.

STAP 1

Exporteer de te vertalen pagina’s vanuit WordPress. Je kunt hiervoor de standaard functionaliteit van WordPress gebruiken. Daarnaast kan je ook voor de hele website een online offerte aanvragen. De website wordt direct online geanalyseerd.

STAP 2

Upload je .xml bestand via het offerteformulier. Ons systeem telt automatisch het aantal woorden van je .xml bestand. Als je de hele website wil laten analyseren kies dan voor een website vertaling in het offerteformulier en vul de domeinnaam in.

STAP 3

Importeer je vertaalde .xml bestand weer in WordPress. Let goed op je taalinstellingen en maak altijd een back-up. Als je hebt gekozen om de hele website te laten analyseren kan je kiezen of om de vertaling te downloaden in een .docx, txt, xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml bestand.

WordPress website, thema’s en plugins vertalen

Wil je niet de pagina’s, maar een thema of plugin vertalen? Dan kun je het beste vertalen met .po bestanden om het vertaalproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Deze optie kost minder tijd omdat er geen onnodige tijd wordt gespendeerd aan het omzetten van bestanden. Je ontvangt het vertaalde bestand in hetzelfde .po formaat, zodat je het bestand rechtstreeks weer kunt toevoegen aan je WordPress bestanden.

ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerde vertaaldiensten

Fairlingo is ISO-9001 gecertificeerd. Twee van onze drie vertaaldiensten zijn ook ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 norm verzorgt procedures die continue de klanttevredenheid verhogen.

Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. De ISO-17100 norm stelt strenge eisen aan onder andere de kwalificaties van de vertalers.

Ontmoet onze native vertalers

 

Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans
Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans

Klanten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger dan elk vertaalbureau met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.