Start vanaf  € 0,05 per woord een vertaling van je .CSV bestanden

 

.CSV bestanden laten vertalen

ISO gecertificeerde .CSV vertalingen

Op verschillende wijzen zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze diensten en service aan de hoogste standaarden voldoen. Ten eerste zijn we ISO-1710 en ISO-9001 gecertificeerd. Dit betekent dat onze werkwijze en processen door Kiwah officieel erkend zijn. Daarnaast hebben we onze applicatie gebouwd om de kwaliteit van elke vertaling te waarborgen. Dit realiseren we door gebruik te maken van live monitoring en een uitgebreid feedbacksysteem. Immers wordt elke vertaling voor oplevering door een ervaren corrector nagekeken. Hij of zij corrigeert de tekst indien nodig en geeft aanwijzingen door aan de vertaler,die zo de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. Tevens zit er een garantie van 30 dagen op elke vertaling.

.CSV bestanden vertalen

Snel en gemakkelijk .CSV bestanden vertalen

.CSV bestanden kunnen door bijna elke computer in de wereld geopend en bewerkt worden. Deze veelzijdigheid maakt dit bestandstype erg geschikt voor het implementeren van meertalige content. Via ons online vertaalplatform start je snel en eenvoudig een vertaling voor je .CSV bestanden. Onze software telt automatisch het aantal woorden in je .CSV bestand, om de best passende offerte te bereken. Na het accepteren van deze prijsopgave, schakelen we een native vertaler voor je in. Hij of zij werkt vervolgens met een snelheid van 1250 woorden per dag aan je .CSV vertaling. Hierna zal een ervaren revisor het vertaalde bestand nakijken. Dit hele proces kun je live in je account volgen.

.CSV bestanden laten vertalen

Kwalitatieve vertalingen voor een scherp tarief

Dankzij onze cloud-based aanpak kunnen we sneller en transparanter werken dan een traditioneel vertaalbureau. Onze krachtige software werkt razendsnel en genereert binnen enkele seconden de meest geschikte offerte voor je .CSV vertaling. Daarna koppelt het Fairlingo systeem je automatisch aan de native vertaler met de specifieke vaardigheden die voor je vertaling nodig zijn. Via deze slimme aanpak, kunnen we ons volledig op het verlenen van een excellente service en hoogstaande vertalingen. Zodoende verzorgen we kwalitatief hoogstaande vertalingen voor een concurrerend tarief. Al vanaf €0,05 per woord laat je je .CSV bestandsextensies door één van onze native experts vertalen. Deze taalspecialisten kennen de desbetreffende doeltaal als hun eigen en hebben ervaring met .CSV vertalingen.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Wat precies is een .CSV bestand?

Een .CSV bestand is een van de oudste en meest eenvoudige extensies die in gebruik zijn. Daarom kan een .CSV gemakkelijk geopend, bewerkt en geïmplementeerd worden. Nagenoeg alle rekenblad-programma’s ondersteunen dit bestandstype. .CSV bestandstypen zijn geschikt voor een breed scala aan verschillende toepassingen. Zo worden financiële data, online content als productomschrijvingen of grote hoeveelheden informatie veelal in .CSV bestanden opgeslagen. Het bestandstype is ook populair bij beheerders van webshop en webapplicaties. Immers bieden .CSV bestanden de mogelijkheid om een grote hoeveelheid productomschrijvingen in één keer in de digitale omgeving te importeren. Het handmatig toevoegen van je assortiment is zo niet meer noodzakelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Transparant vertaalproces voor je .CSV bestanden

Via onze cloud start je binnen enkele ogenblikken een vertaalopdracht. Tijdens het uploaden van je .CSV bestanden kun je tips en aanwijzingen aan de vertaler doorgeven. Bovendien is het mogelijk om het vertaalproces live via je account te volgen. Hierbij zie je live hoe de native vertaler aan het werk is. Naderhand blijven zowel het originele bestand als de vertaling in je account opgeslagen.

Talen en tarieven

Ontmoet onze native vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger je .XML bestanden correct vertaald

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor .CSV vertalingen