ISO- gecertificeerde vertalingen voor jou als klant uit België

België staat bekend om haar internationale handel en grensoverschrijdende ambities. Dit zien we terug in de onze Belgische klanten. Graag helpen we onze Belgische klanten om hun internationale ambities te verwezenlijken. Als het enige ISO-gecertificeerde online vertaalplatform ter wereld verzorgen we je enkel de beste vertalingen. Onze diensten, service en processen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen in de vertaalsector. Daarnaast schakelen we altijd een vertaler in die je gekozen doeltaal op native niveau beheerst. Daarnaast zorgt ons uitgebreid feedback- en monitoringssysteem ervoor dat elke vertaling extra gecontroleerd wordt. Tevens hebben de vertalers hiermee de kans om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Ten slotte zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op elke geleverde vertaling

 

Maak kennis met onze werkwijze vanuit de cloud

Vandaag de dag is het essentieel dat je snel de middelen krijgt om gemakkelijk internationale stappen te kunnen maken. Om deze reden hebben we de Fairlingo werkwijze op snelheid, transparantie en gebruiksvriendelijkheid gebouwd. Daarom start je binnen enkele ogenblikken al een vertaalopdracht. Upload je teksten naar onze cloud om een op maat gemaakte offerte te berekenen. Vervolgens koppelt onze software je aan een native vertaler met diepgaande kennis in het desbetreffende domein. Zo hebben we gespecialiseerde website- of beëdigde vertalers in dienst. Hij of zij gaat vervolgens met een snelheid van 1250 woorden per opdracht per dag voor je aan de slag. Bovendien kun je live monitoren hoe je vertaler aan de slag gaat en van te voren instructies meegeven. Hierna zal een ervaren revisor de teksten controleren en hierop feedback aan de vertaler geven. Bij oplevering ontvang je een e-mail met daarin een link om het bestand in hetzelfde bestandstype als het origineel te downloaden. Dat noemen we onze fairsimpelde werkwijze.

 

Vraag een gratis proefvertaling aan

Fairlingo werkt anders dan een traditioneel vertaalbureau. Zodoende kunnen we sneller en voordeliger werken, zonder dat de kwaliteit van onze vertalingen daaronder lijdt. Maak kennis met het Fairlingo platform via een gratis proefvertaling van maximaal 50 woorden. Zo kun je geheel vrijblijvend ontdekken hoe we te werk gaan. Indien je vragen over onze werkwijze hebt, kun je terecht op onze pagina met veelgestelde vragen. Uiteraard staan zijn we tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en kun je 24/7 een mail naar ons sturen. Neem contact met ons op om je vragen in meer detail te bespreken.