Leuven heeft baat bij een kwalitatief vertaalbureau

De stad Leuven kenmerkt zich als een stad vol met kennis, cultuur en ambitie. Immers staat Leuven in België alom bekend als de universiteitsstad. Ook op het gebied van economie is Leuven vooruitstrevend. De vele internationale bedrijven in de stad focussen zich elke dag op het creëren van internationale meerwaarde. Om deze redenen voelen we ons enorm met de stad verbonden. Als innovatief vertaalbureau geven we onze klanten uit Leuven de middelen om internationaal te groeien. Via ons cloud-based online vertaalplatform start je 24/7 een vertaling, zelfs in het weekend. Upload je te vertalen teksten naar onze cloud om direct een passende offerte op te vragen. Hierbij zie je direct hoeveel het gaat kosten om de tekst te laten vertalen. Vanaf €0,06 per woord schakel je al een native vertaler in. Bovendien kun je instructies aan je aangewezen vertaler doorgeven. In je account kijk je vervolgens live mee hoe de vertaler voor je aan de slag gaat. Hierna zal een ervaren revisor met diepgaande kennis in het benodigde vakjargon de geleverde vertaling controleren. Hierbij geeft hij of zij je vertaler ontwikkelingspunten mee, om haar eigen vaardigheden nog beter te maken. Na oplevering bieden we de vertaalde tekst in het originele bestandstype aan zit er altijd 30 dagen garantie op.

 

Leuven: De stad van het onderwijs en de brouwerijen

Deze bijzondere stad gelegen aan de Dijle is er een met een rijke geschiedenis en een bloeiend heden. De Katholieke Universiteit Leuven speelt een centrale rol in Leuven en is de oudste universiteit in de lage landen. de KU heeft een studentenaantal van maar liefst 58,000 en verschaft voor meer dan 20,000 werk. Op basis van het tijdschrift The Times is het de hoogstscorende Nederlandstalige universiteit ter wereld. Momenteel bestaat het overgrote merendeel van de inwoners uit studenten en wordt het gehele stadsbeeld door de KU getekend. Hiernaast zijn er ook een aantal hogescholen hier te vinden. Naast het universitaire karakter van de stad, staat Leuven bekend als de bierhoofdstad van België. Ooit waren er zelfs 56 verschillende bierbrouwerijen in de stad actief. De grootste hiervan is Anheuser-Busch InBev: de grootste bierproducent ter wereld en de grootste beursgenoteerde onderneming van belgië. Dit gigaconcern heeft haar hoofdkwartier in Leuven en produceer maar liefst 511 miljoen hectoliter per jaar. Hiernaast is Leuven gewoon een zeer elegante stad, met een prachtig stadsbeeld. Het stadhuis van Leuven is hier een goed voorbeeld van. Al met Al is Leuven een bijzondere stad die enorm veel heeft om trots op te zijn.

 

Via onze ISO-gecertificeerde vertaaldiensten helpen we Leuven vooruit

We staan klaar om onze Leuvense klanten te helpen door hoogwaardige vertalingen te leveren. Via ons platform is het erg eenvoudig om op elk moment van de dag je teksten te laten vertalen. Upload je documenten naar onze cloud om een native taalspecialist voor meer dan 45 doeltalen in te schakelen. Indien je vragen over onze diensten of werkwijze hebt, verwijzen we je graag naar onze veelgestelde vragen. Uiteraard staan we je tijdens kantooruren per e-mail of telefoon graag te woord. Een afspraak maken op kantoor is tevens mogelijk. Hoe kunnen we je vandaag van dienst zijn?

Meer dan 16000 native vertalers
helpen onze klanten uit Leuven vooruit

Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Nina Turk
Vertaalster Engels
Paul Davoine
Vertaler Frans
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans
Vera van der Wel
Vertaalster Nederlands

Snel, voordelig en goed vertalen: dát betekent Fairlingo voor klanten uit Leuven.

Fairlingo is daardoor sneller en voordeliger dan ieder ander vertaalbureau, mét behoud van
kwaliteit. Ontdek het zelf.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten uit Leuven waarderen Fairlingo met een 9,4/10. Jij binnenkort ook?

 

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan