Een vertaalbureau dat de bedrijven en particulieren in Hasselt helpt

Hasselt is een unieke stad die een verbindende functie binnen Vlamingen heeft. Immers ligt de stad zowel dichtbij Nederland en Duitsland. Zodoende liggen er verschillende verkeersaders rondom de stad en is het een kruispunt van spoorwegen tussen verschillende belangrijke plaatsen. Internationale kansen zijn hier genoeg te vinden en worden steeds vaker benut. We zien deze ambitie terug in onze Hasseltse klanten. Via ons ISO-gecertificeerd vertaalplatform helpen we hen door enkel de beste vertalingen te verlenen. Upload je teksten naar onze cloud om een live offerte te genereren. Onze software telt het aantal woorden en levert zo de best passende prijsopgave. Hierna schakelen we een native vertaler in met diepgaande kennis in het benodigde domein. Zo kun je denken aan gespecialiseerde vertalers voor websites of juridische documenten. Hij of zij werkt met een snelheid van 1250 woorden per dag aan je vertaalopdracht en hanteer een vaste deadline. Hierna gaat een ervaren revisor de vertaling controleren. Op deze wijze maken we gebruik van de waardevolle skills van meerdere experts. Ten slotte heb je recht op 30 dagen garantie voor elke vertaling. Kortom, snelheid, kwaliteit en transparantie zijn onze uitgangspunten.

 

Hasselt is het culturele hart van Belgisch Limburg

 

Hasselt is een unieke stad met een rijke geschiedenis en veel culturele waarde. De stad kent haar oorsprong in de vroege middeleeuwen en heeft al sinds 1165 stadsrechten. de befaamde Sint-Quintinuskathedraal is het meest prominente overblijfsel van deze tijd. De kerk heeft een grote invloed op de vorming van Hasselt gehad. Nog steeds is de stad de hoofdplaats van het bisdom dat de gehele provincie Limburg beslaat. In nieuwere tijden heeft Hasselt zich op een unieke wijze op cultureel en architectonisch gebied ontwikkeld. Het Oud Stadhuis is hier een goed voorbeeld van, dat in een kenmerkend classicistische stijl gebouwd is. Tevens is het Refugehuis van de abdij van Herkenrode erg bijzonder. Het is namelijk het oudste burgerlijke gebouw van de stad en heeft een uniek rood-wit gestreept uiterlijk. Naast unieke architectonische werken, heeft Hasselt ook genoeg evenementen. Jaarlijks wordt Pukkelpop hier georganiseerd, een wereldwijd bekend muziekfestival dat 4 dagen duurt. Verscheidene genres, van techno, tot heavy-metal zijn te genieten. Al met al is Hasselt een bruisende stad die voor iedereen een unieke ervaring te bieden heeft.

 

Een gratis proefvertaling voor onze klanten uit Hasselt

We hebben het Fairlingo systeem gebouwd om zo snel, transparant en gebruiksvriendelijk voor je te zijn. Onze online werkwijze geeft je de mogelijkheden om, waar of wanneer dan ook, kwalitatief hoogwaardige vertalingen te ontvangen. Benieuwd hoe Fairlingo voor jou voordelig gaat zijn? Vraag dan een gratis proefvertaling aan voor maximaal 50 woorden leer ons kennen. Daarnaast hebben we een pagina met veelgestelde vragen, indien onze processen, diensten of werkwijze niet helemaal duidelijk voor je zijn. Uiteraard is persoonlijk contact met onze gedreven projectmanagers ook mogelijk. Zij staan je graag ten dienste om je vertaalwensen via e-mail of telefoon te bespreken. Graag horen we van je hoe we jou ambities doeltreffend in taal kunnen uiten.

 

Meer dan 16000 native vertalers
helpen onze klanten uit Hasselt vooruit

Nina Turk

Vertaalster Engels

Giovanni Piesco

Vertaler Italiaans

Paul Davoine

Vertaler Frans

Irene Paulmer-Boutista

Vertaalster Spaans

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De ervaring van onze klanten uit Hasselt:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Snel, voordelig en goed vertalen: dát betekent Fairlingo voor klanten uit Hasselt.

Fairlingo is daardoor sneller en voordeliger dan ieder ander vertaalbureau, mét behoud van
kwaliteit. Ontdek het zelf.