Ons vertaalbureau in Groningen wordt
beoordeeld met een 9,3

Vertaalbureau Groningen

Vertalingen van hoge kwaliteit

Fairlingo is een uniek ISO-gecertificeerd vertaalplatform met uitsluitend native speaker vertalers. Dankzij onze digitale werkwijze leveren we kwaliteit voor een ongekend scherpe prijs. Daarnaast zijn we zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Dit betekent dat we een uitgebreid proces hanteren om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Lever online jouw documenten aan, ontvang je prijsopgave en start het vertaalproces. Een professionele vertaler gaat direct voor je aan de slag. Wanneer de vertaling gereed is wordt deze standaard gecontroleerd door een ervaren revisor. Bovendien heb je 30 dagen garantie op de vertaling. Binnen deze termijn kan je de tekst kosteloos laten aanpassen. Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Bekijk onze online beoordelingen.

Vertaalbureau in Groningen

24/7 je vertaling starten

In tegenstelling tot een traditioneel vertaalbureau in Groningen, maken wij gebruik van ons eigen digitale vertaalplatform. Snelheid, transparantie en kwaliteit staan hierbij centraal. Na het uploaden van je document(en) ontvang je binnen 30 seconden een passende offerte. Is de prijsopgave akkoord? Door deze te bevestigen en te betalen start je direct de vertaling. Ons systeem koppelt automatisch de best passende vertaler en revisor aan jouw opdracht. Je kunt de voortgang van de vertaling live volgen vanuit je Fairlingo account. Zodra de vertaling is gecontroleerd ontvang je van ons bericht. De vertaling is direct klaar voor gebruik. Heb je vragen of hulp nodig? Er staat altijd een projectmanager voor je klaar om je verder te helpen.

Vertaalbureau provincie Groningen

Vertaling nodig in Groningen?

Doordat onze vertalers werken vanuit de cloud, betaal je bij Fairlingo het scherpste tarief voor een professionele vertaling. Al vanaf € 0,04 per woord start je een vertaalopdracht. Bovendien hoef je niet lang op je vertaling te wachten. Afhankelijk van de gekozen dienst leveren wij 1250 tot 5000 woorden per dag. Op jouw offerte wordt de levertijd vermeld, zodat je precies weet wanneer je jouw vertaling kunt verwachten. Je kunt voor uiteenlopende vertaalopdrachten bij Fairlingo terecht. Van commerciële, juridische, technische tot beëdigde vertalingen: wij hebben altijd de juiste specialist voor jouw vertaling in huis. Als bedrijf of organisatie kun je bovendien gratis een proefvertaling aanvragen, zodat je verzekerd bent van een uitstekende vertaling.

Deze native vertalers helpen
onze klanten
uit Groningen vooruit

 

Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Nina Turk
Vertaalster Engels
Paul Davoine
Vertaler Frans
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

De eerste stap is een snelle online offerte 

Stap 1

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Snel en voordelig vertaalbureau in Groningen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.