Een vertaalbureau dat bij cultuurstad Gent past

Deze Oost-Vlaamse stad heeft zowel een rijk verleden als een veelbelovende toekomst. Vandaag de dag staat Gent bekend als de startershoofdstad van België. In 2018 werden er zelfs een recordaantal startende ondernemers geregistreerd. Als innovatief vertaalplatform kunnen we ons vinden in het Genste succesverhaal. Daarom halen we enorm veel energie uit het leveren van hoogwaardige vertalingen aan onze klanten uit deze stad. Dankzij onze cloud-based werkwijze is het voor de Gentse bedrijven en particulieren mogelijk om binnen 30 seconden een vertaalopdracht te starten. Upload je teksten naar onze cloud en ontvang direct een passende offerte. Hierbij is het mogelijk om een bestand met tips en aanwijzingen aan de vertaler door te geven. Hij of zij werkt vervolgens met een snelheid van 1250 woorden per dag aan je vertaling. Tijdens het vertaalprocess heb je de mogelijkheid om live mee te kijken. Zo heb je direct inzicht in hoe je vertaler te werk gaat. Hierna gaat een ervaren revisor met de vertaalde tekst aan de slag. Zo combineren we de kennis en vaardigheden van meerdere experts, om de kwaliteit van je vertaling optimaal te maken. Ten slotte zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op elke geleverde vertaling. Kortom, gebruiksvriendelijkheid en transparantie zijn onze uitgangspunten.

 

Gent biedt voor iedereen iets unieks

Als cultureel en economisch centrum van Oost-Vlaanderen is Gent een unieke stad in Europa. Haar rijke geschiedenis gaat duizenden jaren terug. Al in de Keltische en Romeinse was er hier een nederzetting met de naam Gandavum te vinden. Vanaf het jaar 1000 was Gent zelf de grootste stad in de Lage Landen. In die tijd was ze zelf groter dan Keulen en na Parijs en Londen, de grootste stad van Noord-Europa. Deze bloeitijd heeft haar duidelijk haar sporen in de stad achtergelaten. Immers heeft de historische stadskern van Gent maar liefst 9800 monumenten heeft die aangemerkt zijn als onroerend erfgoed. De middeleeuwse straatjes en buitengewoon mooie gevels en architectonische bouwwerken vertellen een uniek verhaal. Het Gravensteen bijvoorbeeld, is de enige intacte burcht die nog in Vlaanderen staat. Daarnaast staat Gent bekend als de stad met de 3 torens. De Belforttoren, Sint-bataafskathedraal en de Sint-Niklaaskerk sieren het stadsbeeld met hun prachtige architectuur. Ook op het gebied van recreatie is er in Gent enorm veel te doen. De jaarlijks georganiseerde Gentse Feesten zijn hier een uitermate goed voorbeeld van. Door de jaren heen is dit evenement uitgegroeid tot een van de grootste volksfeesten in Europa. Al met al biedt Gent, zowel op het gebied van cultuur als lifestyle, een speciale ervaring voor iedereen.

 

Vraag een gratis proefvertaling aan

We hebben ons vertaalplatform gebouwd om snelheid, transparantie en gebruiksvriendelijkheid voor je te waarborgen. Via onze online werkwijze verzorgen we ISO-gecertificeerde vertalingen 7 dagen per week, op elk moment van de dag. Zelfs in het weekend staan onze native taalspecialisten voor je klaar. Benieuwd naar hoe de Fairlingo werkwijze precies in elkaar steekt? Vraag nu een gratis proefvertaling aan voor een tekst van maximaal 50 woorden. Bovendien verwijzen we je graag naar onze pagina met veelgestelde vragen als iets onduidelijk is. Uiteraard zijn we tijdens kantooruren per e-mail of telefonisch voor je bereikbaar. Neem contact met ons op, zodat we je vertaalwensen in nader detail kunnen  bespreken.

Meer dan 16000 native vertalers
helpen onze klanten uit Gent vooruit

Nina Turk

Vertaalster Engels

Giovanni Piesco

Vertaler Italiaans

Paul Davoine

Vertaler Frans

Irene Paulmer-Boutista

Vertaalster Spaans

Snel, voordelig en goed vertalen: dát betekent Fairlingo voor klanten uit Gent.

Fairlingo is daardoor sneller en voordeliger dan ieder ander vertaalbureau, mét behoud van
kwaliteit. Ontdek het zelf.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten uit Gent waarderen Fairlingo met een 9,4/10. Jij binnenkort ook?

 

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan