Een vertaalbureau dat bij Brussel past

Er zijn niet veel steden op de wereld die Brussel in cultuur en belang evenaren. De Belgische hoofdstad richt zich met volle overtuiging op de toekomst, zonder de connectie met haar verleden te verliezen. Brussel is zowel op cultureel als historisch gebied een unieke stad, die tevens wordt gezien als de hoofdstad van de Europese Unie. Om deze reden zijn vrijwel alle talen en culturen van Europa in de stad te vinden. Al met al hebben een sterke en diepgaande affiniteit met Brussel. We staan klaar om de Brusselse spirit met kwalitatief hoogwaardige vertalingen te ondersteunen. Binnen enkele ogenblikken start je via onze cloud een vertaling. Na het uploaden van je teksten berekent onze software de best passende offerte. Na het accepteren van deze prijsopgave koppelt ons systeem je opdracht aan de meest geschikte native vertaler. Hij of zij gaat vervolgens met een snelheid van 1250 woorden per dag voor je aan de slag. Ons platform biedt je de mogelijkheid om live met de vertaling mee te kijken. Hierbij kan je tips en aanbevelingen aan je vertaler geven. Vervolgens zal een ervaren revisor je vertaalde teksten nakijken en beoordelen. Via deze extra kwaliteitscontrole zorgen we dat de kwaliteit van de vertaling door meerdere experts gecheckt is. Bovendien heb je na oplevering van je vertaling. altijd recht op 30 dagen garantie. Dit noemen we onze fairsimpelde werkwijze.

 

Brussel is het kloppende hart van Europa

Brussel is niet uit de culturele en economische geschiedenis van Europa weg te denken. Al honderden jaren lang speelt de stad een enorm belangrijke rol in onze regio. Dit is overduidelijk te merken wanneer je in de stad woont of bezoekt. De imposante architectuur laat een blijvende indruk achter. Het stadhuis van Brussel is hier een bijzonder goed voorbeeld van. Dit gebouw uit de 15e eeuw staat bekend om haar elegante toren en enorm gedetailleerde gevel. Hiernaast zijn de vele parken in de stad het bewijs van ruimtelijke schoonheid. Het Jubelpark springt er hier duidelijk bovenuit. In het park is er enorm veel cultureel erfgoed te vinden. Zo kun je denken aan de triomfboog of het Paviljoen van de Menselijke Driften. Tevens staat de oudste moskee van België in het park. Hiernaast is Brussel een bruisende winkel- en uitgaansstad. De  Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen bijvoorbeeld, is zeker een bezoekje waard. Hiernaast is Brussel met maar liefst 5 universiteiten en 25 hogescholen een educatief centrum voor België en de wereld. Al met al is het een bijzondere stad die een speciale plek bij ons inneemt.

 

Fairlingo helpt haar Brusselse klanten internationaal te excelleren

We helpen onze klanten uit Brussel graag om hun meertalige ambities waar te maken. Via ons online vertaalplatform kun je zelf binnen enkele ogenblikken een vertaling starten. Hierbij is het ook mogelijk om een gratis proefvertaling te starten. Zo kun je vrijblijvend onze werkwijze uitproberen. Hiernaast zijn we tijdens kantooruren per mail of telefoon bereikbaar. We staan je graag ter woord voor de eventuele vragen die je hebt. Ook is het mogelijk om een afspraak bij ons op kantoor in te plannen. We verwelkomen je graag met een kop koffie op één van onze locaties verspreid in Nederland. We horen graag van je!

Meer dan 16000 native vertalers
Helpen onze Brusselse klanten vooruit

Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Nina Turk
Vertaalster Engels
Paul Davoine
Vertaler Frans
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Snel, voordelig en goed vertalen: dát betekent Fairlingo voor klanten uit Brussel.

Fairlingo is daardoor sneller en voordeliger dan ieder ander vertaalbureau, mét behoud van
kwaliteit. Ontdek het zelf.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten uit Brussel waarderen Fairlingo met een 9,4/10. Jij binnenkort ook?

 

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan