Een vertaalbureau dat samen met Antwerpen meegroeit

De Vlaamse stad Antwerpen is een bijzondere stad die zonder twijfel het economische hart van België vormt. Immers is de haven van Antwerpen de sterkhouder van de Vlaamse economie en is de op een na grootste haven van Europa. Het unieke handelskarakter van de stad zorgt voor contact met honderden talen en culturen over de hele wereld. Nagenoeg elk land in de wereld heeft diepgaande economische relaties met de stad. Zodoende heeft de stad enorm veel baat bij kwalitatief hoogstaande vertalingen. Wij van Fairlingo voelen een unieke verbinding met de ondernemende spirit van de stad. Daarom staan we klaar om enkel de beste vertalingen aan onze Antwerpse klanten te leveren.

 

Onze fairsimpelde werkwijze

Binnen enkele ogenblikken start je via ons platform een ISO gecertificeerde vertaalopdracht. Upload je bestanden naar onze cloud en ontvang in 30 seconden een op maat berekende en vrijblijvende prijsopgave. Hierbij is het mogelijk om een bestand met tips en aanwijzingen aan de vertaler mee te geven. Na het accepteren van deze offerte gaat een native vertaler met diepgaande ervaring in het benodigde specialisme voor je aan de slag. Hierbij kun je de vertaler live in je account monitoren. Immers werkt elke vertaler in onze applicatie aan je vertaling. Voordat we de vertaling aan je opleveren, gaat een ervaren revisor deze eerst goed nakijken. Deze experts verwerken hun expertise in de vertaling en waarborgen zo de kwaliteit van de vertaalde teksten. Bovendien zorgen we ervoor dat de vertaling in hetzelfde bronbestand als het origineel wordt opgeleverd. Ten slotte zit er een garantie van maar liefst 30 dagen op elke afgeronde vertaalopdracht. Dat noemen we nog eens fairsimpeld vertalen.

 

Antwerpen: waar cultuur en lifestyle samenkomen

Naast een economisch belang, staat Antwerpen bekend om haar rijke historie en wereldse lifestyle. Al honderden jaren lang bruist de stad kunst en cultuur. Een goed voorbeeld hiervan is de Bourlaschouwburg. Dit 19e eeuwse gebouw is een beademing van de de iconische Vlaamse architectuur. Daarnaast staat Antwerpen bekend om haar dierentuin, die een van de oudste van de wereld is. Hier zijn er meer dan 5000 dieren te vinden van maar liefst 769 verschillende soorten. Bovendien speelt de Antwerpse Zoo een belangrijke rol in het beschermen van bedreigde diersoorten. De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is het religieuze icoon van de stad. Dit Gotisch meesterwerk het Antwerpse stadsbeeld met haar 124 meter hoge toren. Ook op het gebied van muzikale evenementen scoort de stad goed. Zo kun je denken aan verschillende festivals als Laundry Day, Jazz Middelheim of het Summerfestival. Daarnaast zijn er in de stad een flink aantal winkelstraten en shoppingcentra te vinden. Al met al is Antwerpen zonder twijfel een stad die zowel toeristen als haar eigen bewoners blijft verrassen.

 

We staan 24/7 voor onze Antwerpse klanten klaar

Als internationaal en cultureel centrum hebben de Antwerpse organisaties en particulieren enorm veel baat bij een kwalitatief vertaalbureau. Via ons platform start je binnen 30 seconden een vertaling naar meer dan 45 doeltalen. Dit kan op elk moment van de dag en zelfs in het weekend. Uiteraard staan we je graag telefonisch of per mail te woord. Onze community managers helpen je met de vragen die je hebt. Daarnaast is het mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen. Hoe kunnen we je vandaag helpen?

 

     

Meer dan 16000 native vertalers
Helpen onze klanten uit Antwerpen vooruit

Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Nina Turk
Vertaalster Engels
Paul Davoine
Vertaler Frans
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans
Vera van der Wel
Vertaalster Nederlands

Snel, voordelig en goed vertalen: dát betekent Fairlingo voor klanten uit Antwerpen.

Fairlingo is daardoor sneller en voordeliger dan ieder ander vertaalbureau, mét behoud van
kwaliteit. Ontdek het zelf.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Klanten uit Antwerpen waarderen Fairlingo met een 9,4/10. Jij binnenkort ook?

 

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan