Sloveense teksten vertalen. Start nu je Sloveense vertaling.

Gecertificeerd vertaalplatform

Ons vertaalplatform is ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Wij zijn het enige vertaalplatform met deze certificeringen. De normen voor de ISO certificeringen liggen erg hoog en je moet dan ook aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Ook is een hoge klanttevredenheid erg belangrijk. Doordat je bij ons de vertaling live kunt volgen, kun je ook meteen aan de vertaler doorgeven als je een aanpassing wilt laten doorvoeren.

Beëdigde vertaling

Sloveense vertalingen

Sloveens wordt door ruim 2,2 miljoen mensen gesproken. Naast dat er Sloveens wordt gesproken in Slovenië, spreekt men ook Sloveens in Tsjechië, Hongarije en enkele andere landen. Met ons Sloveens vertaalbureau vertalen we dan ook regelmatig van en naar het Sloveens. Het voordeel bij Fairlingo is dat je de vertaling live kunt volgen, bij een traditioneel vertaalbureau is dit niet mogelijk. Ook kun je bij ons een gratis proefvertaling aanvragen.

Vertaalbureau

Native speakers

Naast hoge kwaliteitseisen en klanttevredenheid, hebben wij ook uitsluitend native speakers in dienst om de best mogelijke vertalingen te realiseren voor onze klanten. Native speakers zijn geboren en getogen in Slovenië. Ze kennen de taal en cultuur dan ook goed en kunnen zo precies de goede boodschap overbrengen met een vertaling. De juiste boodschap overbrengen is één van de belangrijkste aspecten bij een vertaling.

Ontmoet onze gedreven
native Sloveense vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

KDe beoordeling van onze klanten van Sloveense vertaaloprachten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

De kosten voor een Sloveense vertaling zijn afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van de tekst en de lengte. Op onze tarievenpagina lees je meer over de verschillende vertaalniveaus en bijbehorende woordprijzen (startend vanaf €0,05 per woord). Daarnaast kan je altijd gratis en vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.
De deadline voor een vertaling wordt berekend op basis van de omvang en complexiteit van de tekst. Tijdens de offerteaanvraag wordt automatisch een deadline berekend, waarbij rekening wordt gehouden met jouw eventuele wensen en revisie. Als je de deadline graag zelf wil bepalen en naar voren wil halen, dan kan je een spoedvertaling bestellen.
Ja, je kan de voortgang van jouw vertaalopdrachten live volgen in jouw persoonlijke Fairlingo account. Je kan zien hoever de vertaler en revisor zijn en zowel jouw lopende als afgeronde vertaalopdrachten daar terugvinden. Wanneer jouw vertaling klaar is, ontvang je automatisch een update per mail.
Ons vertaalbureau maakt altijd gebruik van native vertalers voor vertaalopdrachten. Dit betekent dat onze vertalers moedertaalsprekers zijn van de doeltaal. Native vertalers begrijpen de nuances en subtiliteiten van de taal, waardoor ze hoogwaardige vertalingen kunnen leveren die natuurlijk aanvoelen voor de doelgroep. Een groot voordeel wanneer je je vertaling besteld bij Fairlingo!
Je kan bij ons vertaalopdrachten aanvragen voor documenten in specifieke bestandsformaten zoals .docx, .txt, .xlsx, .xls, .pptx, .csv, .po, .xliff, .html, .htm en WordPress .xml. Websitevertalingen kan je uploaden door het ingeven van één of meerdere url’s die vertaald moeten worden. Beëdigde vertalingen kunnen worden geüpload in .docx, .pdf, .png, .jpg, .gif of .bmp.
Fairlingo is een ISO-9001 gecertificeerd vertaalbureau met ISO-17100 gecertificeerde vertalingen op specialistisch niveau. ISO-9001 waarborgt klanttevredenheid via procedures en beleid. ISO-17100 stelt strenge eisen aan vertalers en procesbeveiliging. Wij bieden drie vertaalniveaus, uitgevoerd door native speakers volgens ISO-9001, met specialistische vertalingen die aan ISO-17100 voldoen. Elke vertaling is standaard gereviseerd en inclusief een 14-daagse kwaliteitsgarantie voor uitmuntende kwaliteit.

Sneller en voordeliger naar het Sloveens vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Sloveense vertaalplatform ter wereld.