Sloveense teksten vertalen. Start nu je Sloveense vertaling.

Sloveense vertalingen

Sloveens wordt door ruim 2,2 miljoen mensen gesproken. Naast dat er Sloveens wordt gesproken in Slovenië, spreekt men ook Sloveens in Tsjechië, Hongarije en enkele andere landen. Met ons Sloveens vertaalbureau vertalen we dan ook regelmatig van en naar het Sloveens. Het voordeel bij Fairlingo is dat je de vertaling live kunt volgen, bij een traditioneel vertaalbureau is dit niet mogelijk. Ook kun je bij ons een gratis proefvertaling aanvragen.

Gecertificeerd vertaalplatform

Ons vertaalplatform is ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Wij zijn het enige vertaalplatform met deze certificeringen. De normen voor de ISO certificeringen liggen erg hoog en je moet dan ook aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Ook is een hoge klanttevredenheid erg belangrijk. Doordat je bij ons de vertaling live kunt volgen, kun je ook meteen aan de vertaler doorgeven als je een aanpassing wilt laten doorvoeren.

Native speakers

Naast hoge kwaliteitseisen en klanttevredenheid, hebben wij ook uitsluitend native speakers in dienst om de best mogelijke vertalingen te realiseren voor onze klanten. Native speakers zijn geboren en getogen in Slovenië. Ze kennen de taal en cultuur dan ook goed en kunnen zo precies de goede boodschap overbrengen met een vertaling. De juiste boodschap overbrengen is één van de belangrijkste aspecten bij een vertaling.

Sneller en voordeliger naar het Sloveens vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Sloveense vertaalplatform ter wereld.

 

 

Kies je taal

Dit zijn de meest gekozen doeltalen

Engels
Frans
Duits
Spaans
Chinees
Italiaans
Arabisch
Russisch
Pools
Noors
Zweeds
Turks
Deens
Grieks
Japans
Portugees

Ontmoet onze gedreven
native Sloveense vertalers

 

Nina Turk

Vertaalster Engels

Paul Davoine

Vertaler Frans

Irene Paulmer-Boutista

Vertaalster Spaans

Giovanni Piesco

Vertaler Italiaans

Vera van der Wel

Vertaalster Nederlands

Klanten van Sloveense vertaaloprachten waarderen Fairlingo met een 9,4/10

98% customer satisfaction feedbackcompany