Snel, voordelig en vakkundig Portugees vertaalbureau. Start direct je Portugese vertaling.

Portugees vertaalbureau

Ervaren Portugees vertaalbureau

Veel organisaties die actief zijn op onder andere de Braziliaanse of Portugese markt, vertrouwen op ons vertaalbureau voor kwalitatieve Portugese vertalingen. Fairlingo is het enige ISO-gecertificeerde vertaalplatform ter wereld, voor zowel bedrijven als particulieren. Onze native vertalers Portugees kennen de taal en cultuur van jouw specifieke doelgroep als geen ander. Zij zorgen ervoor dat jouw Portugese vertaling niet alleen accuraat wordt uitgevoerd, maar bovendien optimaal aansluit op het doel van de tekst.

Portugese vertaling

Jouw Portugese vertaling

Bij Fairlingo laat je snel en gemakkelijk jouw Portugese vertaling uitvoeren. Voor zowel het Portugees als het Braziliaans-Portugees hebben wij ervaren native vertalers beschikbaar. Lever via onze site de te vertalen bestanden aan en ontvang direct een live offerte. Door deze te bevestigen wordt direct een passende Portugese vertaler aan jouw opdracht gekoppeld. Via jouw account heb je inzicht in de status van je vertaalopdrachten. Zodra de vertaling is gereviseerd, kun je het bestand in je account downloaden. Ook ontvang je van ons de vertaling per mail.

Vertalen Portugees

Voordelig en transparant

Bij Fairlingo betaal je een heldere en scherpe prijs voor een professionele Portugese vertaling. Dankzij de werking van ons platform kunnen wij onze tarieven laag houden. Bovendien is de prijs op jouw offerte altijd inclusief volledige revisie en een kwaliteitsgarantie. Dit onderscheidt ons van menig ander Portugees vertaalbureau. Wil je teksten van of naar het Portugees vertalen en wil je weten hoe wij je hierbij kunnen helpen? Vraag kosteloos een proefvertaling aan of neem contact met ons op.

Ontmoet onze gedreven
native vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Je kan bij Fairlingo kiezen uit verschillende soorten vertalingen: post-edit, standaard, specialistisch of beëdigd. In diezelfde volgorde zijn de kosten €0,05, €0,08 en €0,13 per woord. Voor een beëdigde vertaling betaal je €79 per pagina. Bij Fairlingo ontvang je de beste kwaliteit, voor een scherpe prijs.
Standaard en specialistische opdrachten vertalen wij met een snelheid van 1.250 woorden per opdracht per 24 uur. Post-edit vertalingen kunnen met een snelheid van 5.000 woorden per opdracht per 24 uur gereviseerd worden. Een beëdigde vertaling kost ongeveer een dag tijd per twee pagina’s. Wil je een snellere levering? Vraag dan een spoedvertaling aan.
Je kan bij Fairlingo kiezen uit een vertaling van of naar het Portugees Europees of Portugees Braziliaans. We maken hier onderscheid tussen, doordat het Portugees zoals het in Portugal gebruikt wordt verschilt van het Portugees zoals ze het in Brazilië gebruiken. Wil je advies over jouw vertaling? Neem dan contact op met info@fairlingo.com
Je kan op elk moment van de dag jouw vertaling aanleveren via ons platform. Dit kan je doen via de homepagina van onze website of door in te loggen op jouw persoonlijke Fairlingo account. Mocht het je niet lukken om zelf een offerte aan te vragen of kan je jouw bestanden niet uploaden? Neem dan contact op met info@fairlingo.com
Ja, wij verzorgen ook beëdigde vertalingen naar het Portugees. Je kan kiezen tussen Portugees Europees of Portugees Braziliaans. Jouw beëdigde vertaling wordt voorzien van een stempel, handtekening en verklaring van de beëdigde vertaler, waardoor jouw vertaling officieel en rechtsgeldig wordt gemaakt. Je ontvangt van ons een digitale versie van de vertaling én een hardcopy versie per post.
Ja, je kan eenvoudig en snel een spoedvertaling bestellen bij Fairlingo. Je kan hiervoor de normale stappen doorlopen van het offerteproces. Wanneer je vervolgens kiest voor ‘Toon direct de offerte’, kan je kiezen voor de optie ‘Spoedvertaling nodig?’. Geef zelf een datum en tijdstip in en je hoort binnen een uur of wij de opdracht voor je aan kunnen nemen.

Sneller en voordeliger naar het Portugees vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Portugese vertaalplatform ter wereld.