Professioneel teksten laten vertalen. Start nu je Indonesische vertaling.

Indonesisch vertaalbureau

Gecertificeerde Indonesische vertaling

Als Indonesisch vertaalbureau hebben wij veel ervaring met het vertalen van diverse teksten van en naar het Indonesisch. Van complexe juridische teksten tot commerciële uitingen. Onze vertalers spreken en schrijven de taal op native niveau en kennen hierdoor de Indonesische cultuur, spreekwoorden en gezegden. Dit, in combinatie met onze ISO certificeringen, biedt jou gegarandeerd een vertaling van de beste kwaliteit.

Indonesisch vertaler

Snel dankzij slimme software

Het is niet alleen belangrijk dat jouw Indonesische vertaling van hoge kwaliteit is, maar ook dat je er niet lang op hoeft te wachten. Nadat je jouw bestanden via ons platform hebt aangeleverd, zorgt onze slimme software er daarom automatisch voor dat een gekwalificeerde Indonesische vertaler en revisor voor je aan de slag gaan. Afhankelijk van de gekozen dienst leveren wij 1.250 tot 5.000 woorden per dag. Je ontvangt hierdoor 24/7 snel een vakkundige vertaling.

Vertaling Indonesisch

Voordelig Indonesisch vertaalbureau

Dankzij de slimme werkwijze van ons platform kunnen wij onze tarieven laag houden. Je laat al vanaf € 0,04 per woord een professionele Indonesische vertaling door ons uitvoeren. Al onze prijzen zijn inclusief volledige revisie en een garantie op de geleverde vertaling. Voor vragen of advies kun je bovendien terecht bij een van onze projectmanagers. Ben je een zakelijke klant en wil je graag een proefvertaling ontvangen? Vraag deze hier gratis aan.

Ontmoet onze gedreven
native vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De beoordeling van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

Een vertaling ontvang je al vanaf €0,05 per woord. Hoe lang je tekst is, welke wensen of eisen je hebt en welk type vertaling je nodig hebt, bepaald uiteindelijk de prijs. Je kan eenvoudig en snel een offerte laten genereren, zo weet je precies wat jouw vertaling naar het Indonesisch gaat kosten.
De duur verschilt voor iedere opdracht. Je kan via ons offerteformulier automatisch de deadline voor jouw vertaling laten berekenen. Als je een spoedvertaling nodig hebt, kan je zelf een deadline ingeven. Je hoort dan binnen een uur van ons of wij de opdracht wel of niet kunnen aannemen.
We accepteren verschillende bestandsformaten. Je kan voor de vertaling van documenten de tekst aan leveren in .docx, (Word) .txt, .xlsx, .xls, .pptx, .csv, .po, .xliff, .html, .htm of WordPress .xml en voor beëdigde vertalingen in .docx, .pdf, .png, .jpg, .gif of .bmp bestanden. Als je een ander bestandsformaat hebt, neem dan contact met ons op via info@fairlingo.com
Ja, er werkt altijd een moedertaalspreker aan jouw vertaalopdracht. Dit heet ook wel een native speaker vertaler. Zij zijn opgegroeid met de Indonesische taal en hebben het daardoor op een natuurlijke manier verworven. Dit zorgt ervoor dat onze vertalingen van uitmuntende kwaliteit zijn.
Het belangrijkste is een brontekst die klopt. Daarmee bedoelen we het juiste document dat je wil laten vertalen, waarvan de informatie die er in staat geschreven zonder fouten is. Daarnaast willen we graag weten of je nog wensen hebt met betrekking tot je vertaling. Denk aan een bepaalde tone of voice, spelling of woorden die op een bepaalde manier terug moeten komen.
Wij hebben het proces van vertalen op vele manieren vereenvoudigd. Dit geldt ook voor het aanleveren van documenten. In plaats van langs te komen op kantoor, kan je gemakkelijk en snel je documenten aanleveren via onze website. Je kan je documenten uploaden voor een vrijblijvende offerte via ons offerteformulier.

Sneller en voordeliger naar het Indonesisch vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Indonesische vertaalplatform ter wereld.