Start snel en gemakkelijk je Bosnische vertaling, uitgevoerd door ervaren native speakers

Bosnisch vertaalbureau

Gecertificeerd Bosnisch vertaalbureau

Ons Bosnisch vertaalbureau is zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Dit betekent dat jouw Bosnische vertaling aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Wij werken uitsluitend met streng geselecteerde vertalers, die bovendien het Bosnisch op moedertaalniveau beheersen. Je vertaling wordt volledig gecontroleerd door een tweede vertaler. Hierdoor ben je verzekerd van een vertaling van topkwaliteit.

Bosnische vertaling

Jouw Bosnische vertaling

Het Bosnisch is, samen met het Servisch en Kroatisch, een van de drie Servo-Kroatische talen. Toen Joegoslavië uiteen is gevallen werden de landen onafhankelijk. Dit is terug te zien in de verschillen in taal. Hoewel de verschillen klein zijn, zijn ze belangrijk in een goede vertaling. Via ons vertaalbureau schakel je snel en eenvoudig een native vertaler in, die deze verschillen als geen ander kent. Lever online je bestanden aan en ontvang direct een scherpe offerte.

Bosnisch vertaler

Nergens zo voordelig

Omdat ons vertaalbureau een groot deel van het vertaalproces heeft geautomatiseerd, kunnen wij onze tarieven laag houden. Je laat jouw Bosnische vertaling al vanaf € 0,04 per woord uitvoeren. Inclusief revisieronde en kwaliteitsgarantie. Voor elk type vertaling en ieder vakgebied bieden wij bovendien de juiste specialist. Meer weten? Bekijk onze werkwijze of neem contact met ons op voor vragen en advies.

Ontmoet onze gedreven
native vertalers

 

Image placeholder
Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Image placeholder
Nina Turk
Vertaalster Engels
Image placeholder
Paul Davoine
Vertaler Frans
Image placeholder
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geüpload naar ons systeem.

.DOCX

.docx is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kun je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.

Stap 1

upload je document

Upload je Document

Stap 2

Volg live de vertaling

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De beoordeling van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Sneller en voordeliger naar het Bosnisch vertalen met behoud van kwaliteit.

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde Bosnische vertaalplatform ter wereld.

 

 

Veelgestelde vragen aan Fairlingo

De makkelijkste manier om aan een offerte te komen, is door er een gratis en vrijblijvend aan te vragen via onze website.  Je ontvangt van ons een prijsopgave inclusief verwachte leverdatum, waarna je kan bepalen of je de offerte wil gaan bevestigen. Kom je er niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag.
De kosten van een vertaling naar het Bosnisch kunnen variëren afhankelijk van het type vertaling dat je aanvraagt, de vertaalservice die je kiest en het aantal woorden of pagina’s dat vertaald moet worden. Voor een nauwkeurige prijsopgave kan je een vrijblijvende offerte opvragen. Zo weet je precies wat de vertaling zal gaan kosten.
Via jouw persoonlijke Fairlingo account kan je de voortgang van jouw vertaalopdracht(en) volgen. De deadline staat zowel op de offerte als op je dashboard vermeld. Een deadline wordt berekend aan de hand van het type vertaalopdracht dat je kiest, de vertaalservice die je hebt gekozen en het aantal woorden of pagina’s dat je wil laten vertalen.
Ja, om het voor iedereen zo snel en efficiënt mogelijk te maken, hebben we ervoor gekozen om uitsluitend online te werken. Dat betekent dat je 24/7 vertaalopdrachten kan bevestigen via onze website, zonder tussenkomst van een projectmanager. Daarnaast kan je dit eenvoudig regelen vanaf ieder device, zoals je telefoon, laptop, computer of tablet.
Dat kan en mag. Als het je niet lukt om zelf een offerte aan te vragen of als je specifieke wensen hebt rondom je vertaling, dan kan je ons gerust mailen. Voor een standaard vertaling zonder verdere vragen, verwijzen we je graag door naar de offerte pagina op onze website. Hier kan je eenvoudig en snel zelf een offerte aanvragen.
Ja, wij bieden beëdigde vertalingen vanuit en naar het Bosnisch aan. We werken samen met ervaren beëdigde vertalers die gespecialiseerd zijn in juridische en officiële documenten. Benieuwd naar de kosten en deadline? Vraag een vrijblijvende offerte op voor jou beëdigde vertaalproject vanuit of naar het Bosnisch.