Een online vertaalplatform gericht op de klant

 

Fairlingo is een internationaal bedrijf met een oerhollandse spirit. Ooit zijn we klein begonnen in Enschede. Momenteel hebben we locaties verspreid over het hele land. Zo kan je ons in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven vinden. Daarnaast hebben we kantoren in München en Hamburg. Op deze manier kunnen we onze Duitse klanten ook prima ter dienst staan. Al met al halen we kracht uit de ambities van onze klanten. Taal is de sleutel tot internationaal succes. Elke dag weer zijn we gemotiveerd om je te helpen.

Maak gebruik van de kracht van de cloud

Fairlingo werkt met een unieke werkwijze, die gericht is op snelheid, eerlijkheid en een scherp tarief. We maken vol gebruik van de wereldwijde vertaalcommunity om kwaliteit te levren. Meer dan 15000 native speaking vertalers hebben zich al bij ons aangesloten. Upload je documenten en ontvang binnen enkele seconde een offerte. Kies daarna zelf een vertaler en volg het creatieve proces live vanuit je bureaustoel. Na het afronden van de vertaling maak je altijd gebruik van een second opinion. Ten slotte geniet je van maar liefst 30 dagen garantie op de vertaling.

Neem contact met ons op

Elke dag zijn we gemotiveerd om voor je het verschil te maken. Bel of mail ons gerust als je vragen hebt. Daarnaast kan je altijd met ons een afspraak inplannen, als je liever iets face-toface wilt bespreken. Dankzij onze vele locaties is het niet moeilijk om met ons een afspraak in te plannen. Dit kan zowel op een van onze kantoren als bij jou. Hier doen we niet moeilijk over. Bij Fairlingo staat de klant altijd centraal.