1

Simpel en snel een vertaling starten in de cloud

 Binnen 30 seconden kan je live een offerte opvragen.

De vertaling kan je na de offerteaanvraag direct starten indien gewenst. Je kan de vertalers tijdens het vertalen live volgen. Uiteraard hebben alleen jij, de vertaler en de revisor toegang tot de vertaling. Persoonlijke en bedrijfsgegevens zijn altijd afgeschermd en alleen toegankelijk via het persoonlijke klant account. Wij hanteren simpele en transparante tarieven voor elke taal en geen minimumtarief. Heb je meer informatie nodig over bijvoorbeeld de bestanden en levertijd? Raadpleeg dan de werkwijze of FAQ. Als deze antwoorden niet voldoen staat er altijd een projectmanager klaar om je verder te helpen.

 

2

Een hoge kwaliteit door onze unieke werkwijze

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

Omdat de vertaler en revisor in de cloud werken wordt de kwaliteit van elke vertaalopdracht gemonitord tijdens het vertalen. Je kan daardoor ook het vertaalproces live volgen, zo weet je zeker dat de tekst goed wordt gecontroleerd. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze vertalingen. De vertalers worden daarom geselecteerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Eén van onze 20% beste native vertalers met ervaring in het vakgebied vertaalt eerst de tekst. De vertaling wordt daarna gereviseerd door een andere ervaren vertaler in de cloud. Als er onverhoopt een vertaling niet voldoet aan de kwaliteitsnormen tijdens het vertalen wordt binnen de deadline een andere vertaler ingeschakeld zonder extra kosten. De verzamelde data gebruiken wij om de 20% beste vertalers te laten vertalen. Daarnaast krijgen de vertalers continue feedback van elkaar om zich verder te ontwikkelen. Als klant kan je na een eerste opdracht ervoor kiezen dezelfde vertalers in te zetten zodat de consistentie van de vertalingen gewaarborgd blijft. Wij hebben zulke goede ervaringen met ons innovatieve vertaalproces dat er voor elke vertaling een kwaliteitsgarantie van toepassing is.

vertaler
controleur
3

Transparant en gelijke tarieven voor elke taal

Transparant en efficiënter door het vertalen en reviseren in de cloud.

Door de hierboven uitgelegde innovatieve werkwijze heb je altijd inzicht in het vertaalproces en onze werkwijze. Zo werken wij transparanter en efficiënter dan elk ander (gecertificeerd) vertaalbureau.​ Voor elke taal wordt daarnaast hetzelfde tarief toegepast zonder minimum​tarief​. Tevens zijn wij transparant in de tarieven. Fair naar klanten en vertalers.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan