Simpel een professionele vertaling starten in de cloud

Vraag binnen 30 seconden een live offerte aan.

De vertaling kan daarna direct worden bevestigd, betaald en gestart. Je kan indien gewenst de vertalers tijdens het vertalen live volgen. Uiteraard kunnen alleen jij en de vertaler bij de tekst en zijn gegevens alleen toegankelijk via jouw persoonlijke Fairlingo account. Wij hanteren simpele en transparante tarieven voor elke taal en geen minimumtarief. Je hebt bovendien de mogelijk om vertaaltegoed op je account te storten, waarmee je gemakkelijk en snel je (vervolg)opdrachten kunt betalen. Er staat altijd een projectmanager klaar om je verder te helpen.

Goede vertaling

Een hoge kwaliteit door onze unieke werkwijze

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze vertalers en vertalingen. Alleen de beste native vertalers met ervaring in het vakgebied gaan met jouw tekst aan de slag. De vertaling wordt bovendien nog gecontroleerd door een native speaking revisor. Omdat de vertaler en revisor in de cloud werken, meten wij op een geavanceerde werkwijze live de kwaliteit van elke vertaalopdracht. Mocht een vertaling onverhoopt niet aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen, wordt tijdens het vertaalproces een andere vertaler ingeschakeld. Uiteraard zonder extra kosten voor jou als klant. Daarnaast krijgen vertalers continu feedback van elkaar, zodat zij zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Op elke vertaling is bovendien een kwaliteitsgarantie van toepassing, zodat je verzekerd bent van een uitstekende vertaling.

Ook jouw privacy wordt bij ons vertaalbureau optimaal gewaarborgd. De teksten zijn alleen beschikbaar voor de vertaler en revisor die aan de opdracht werken. Daarbij is op elke vertaling een standaard geheimhoudingsverklaring van toepassing. Ook jouw persoonlijke gegevens worden goed beschermd en zijn alleen toegankelijk via jouw persoonlijke Fairlingo account. Via dit account kun je bovendien de vertaling live volgen.

Transparante en gelijke tarieven voor elke taal

Transparant en efficiënt door het vertalen en reviseren in de cloud.

Dankzij de hierboven beschreven werkwijze kan je je tekst voordeliger laten vertalen dan bij elk ander gecertificeerd vertaalbureau. Wij hanteren voor elke taal hetzelfde transparante tarief zonder minimumbedrag. Simpel en uniek. Je ontvangt de prijsopgave van jouw vertaling binnen een halve minuut en na betaling gaan we direct voor je aan de slag. Je ontvangt hierdoor snel een professionele vertaling tegen een scherp tarief.

De ervaring van onze klanten:

98% van onze klanten beveelt Fairlingo aan

Maak kennis met onze native vertalers

 

Giovanni Piesco
Vertaler Italiaans
Nina Turk
Vertaalster Engels
Paul Davoine
Vertaler Frans
Irene Paulmer-Boutista
Vertaalster Spaans

Stap 1

Upload je Document

Upload je bronbestand en je ontvangt direct online een offerte. De bestandsformaten die we accepteren zijn: .docx, .txt, .xlsx, .csv, .po, .xliff of WordPress .xml. Lees meer over beschikbare bestandsformaten.
Upload je doc

Stap 2

Volg live de vertaling

Na het accepteren van de offerte en het afronden van de betaling wordt de vertaling direct gestart. Een streng geselecteerde hoogopgeleide vertaler vertaalt eerst de tekst. Vervolgens reviseert een andere native speaker de tekst. Volg de instructies om de vertaling LIVE te volgen in de cloud. Uiteraard hebben alleen jij en de vertaler inzage in de tekst.

Stap 3

Ontvang je Vertaling

De vertaling en factuur worden per e-mail verstuurd en zijn te downloaden vanuit je account. Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde bestandsformaat als je bronbestand.

Welke bestanden kun je laten vertalen door Fairlingo?

Je ontvangt het vertaalde bestand altijd in hetzelfde geuploade bestandsformaat.

.XML

.xml exportbestanden vanuit WordPress kunnen direct worden geupload naar ons systeem.

.TXT

.txt bestanden zijn documenten met platte tekstopmaak die geopend kunnen worden met standaard tekstverwerkers.

.DOCX (Word)

.docx (Word) is de meest gebruikte document extensie door tekstverwerkers als Microsoft Word.

.CSV/.XLS

.csv en .xls bestanden kan je met behoud van dezelfde opmaak laten vertalen door Fairlingo. Ideaal voor het vertalen van bestanden die je weer snel wilt importeren.

.PO

.po bestanden worden gebruikt door content management systemen om vertalingen te herkennen.


Door onze unieke werkwijze kunnen wij jou de beste prijzen per woord bieden.