1

Simpel en snel een vertaling starten in de cloud

 Binnen 30 seconden kan je live een offerte opvragen.

De vertaling kan daarna direct gestart worden indien gewenst. Je kan de vertalers tijdens het vertalen live volgen. Uiteraard kunnen alleen jij en de vertaler bij de tekst. Gegevens zijn alleen toegankelijk via het persoonlijke klant account. Wij hanteren simpele en transparante tarieven voor elke taal en geen minimumtarief. Er staat altijd een projectmanager klaar om je verder te helpen.

2

Een hoge kwaliteit door onze unieke werkwijze

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld.

Omdat de vertaler en revisor in de cloud werken wordt de kwaliteit van elke vertaalopdracht gemonitord tijdens het vertalen. Je kan daardoor ook het vertaalproces live volgen, zo weet je zeker dat de tekst goed wordt gecontroleerd. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze vertalingen. De vertalers worden daarom geselecteerd volgens strenge kwaliteitsnormen. Eén van onze 20% beste native vertalers met ervaring in het vakgebied vertaalt eerst de tekst. De vertaling wordt daarna gereviseerd door een andere ervaren vertaler. Als er onverhoopt een vertaling niet voldoet aan de kwaliteitsnormen tijdens het vertalen wordt binnen de deadline een andere vertaler ingeschakeld zonder extra kosten. De verzamelde data gebruiken wij om de 20% beste vertalers te laten vertalen. Daarnaast krijgen de vertalers continue feedback van elkaar om zich verder te ontwikkelen.  Wij hebben zulke goede ervaringen met ons innovatieve vertaalproces dat er voor elke vertaling een kwaliteitsgarantie van toepassing is.

vertaler
controleur
3

Transparant en gelijke tarieven voor elke taal

Transparant en efficiënter door het vertalen en reviseren in de cloud.

Door de hierboven uitgelegde innovatieve werkwijze heb je altijd inzicht in het vertaalproces en onze werkwijze. Zo werken wij transparanter en efficiënter dan elk ander (gecertificeerd) vertaalbureau.​ Voor elke taal wordt daarnaast hetzelfde tarief toegepast zonder minimum​tarief​. Tevens zijn wij transparant in de tarieven. Fair naar klanten en vertalers.