Voor de uitbreiding van onze websites in verschillende talen hebben wij al vele vertalingen laten uitvoeren door Fairlingo. We zijn erg tevreden over de samenwerking en de snelheid van oplevering. Er volgen zeker nog meer opdrachten!

Laura Poppelaars | Elro

Ook opzoek naar meer aandacht voor je vertaalopdracht?

De opdracht voor Elro
“We hebben een vertaalbureau nodig dat met een razendsnel tempo een groot aantal productomschrijvingen kan vertalen.”

Als één van de grootste producenten van beveiligingsproducten in ons land, is Elro altijd op zoek naar nieuwe groeimogelijkheden. Momenteel levert het bedrijf een breed scala aan producten voor brand-, camera-, deur- beveiliging verschillende andere systemen. Elro heeft de ambitie om naar het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen uit te breiden. Zodoende hebben we voor Elro al honderden productomschrijvingen naar het Brits Engels, Deens, Noors en Zweeds vertaald. Dit geeft het bedrijf de middelen om met kwalitatieve webshop vertalingen deze markten te betreden. Even samengevat:

  • Honderden productomschrijvingen werden succesvol vertaald
  • Het Engels, Deens, Zweeds en Noors waren de doeltalen
  • Elro betreedt deze markten met een nieuwe meertalige webshop

Onze aanpak

"Onze native vertalers vertalen met een snelheid van maar liefst 1250 woorden per opdracht per dag. We gaan de uitdaging aan!"

Door te focussen op snelheid en kwaliteit hebben we de vertaalopdrachten van Elro op een hoog tempo af weten te werken. Dankzij onze online werkwijze hebben onze native vertalers de mogelijkheid om overal ter wereld voor je te vertalen. Bovendien leveren ze de uitgevoerde opdrachten via onze applicatie aan. Zo blijven alle vertaalde documenten voor je online beschikbaar.

Onze werkwijze:
“De Fairlingo applicatie koppelt je teksten aan de meest geschikte native vertaler.”

De vertaalopdrachten voor Elro zijn uitgevoerd door specialisten die de desbetreffende doeltalen op moedertaalniveau beheersen. Op deze wijze garanderen we dat de vertalingen zowel grammaticaal correct zijn en bij de eigen cultuur passen.

Marlene holm

vertaalster Deens
We matchen de juiste vertalers en revisors voor de klus

Hanne Kaare

Revisor Deens

Alle vertalingen in de app gearchiveerd

Dankzij onze snelle applicatie blijven alle uitgevoerde vertalingen in de cloud beschikbaar. Onze klanten kunnen in hun account alle documenten inzien en downloaden. Hierdoor is het gemakkelijk om bij te houden welke documenten succesvol vertaald zijn. Bovendien zijn alle teksten met één muisklik te downloaden. Aangezien Elro een groot aantal vertalingen bij ons heeft laten uitvoeren, is deze functionaliteit erg handig. Zo kan er geen vertaling na oplevering kwijtraken.

Gemakkelijk in .docx bestanden aangeleverd

Naast de online beschikbaarheid van de teksten, worden ze altijd in het originele bestandsformaat aangeleverd. Elro heeft haar te vertalen teksten voornamelijk in .docx aangeboden. Zodoende hebben de desbetreffende vertalers alles weer in een .docx bestand opgeleverd. Dit maakt het voor Elro gemakkelijk om de teksten snel te verwerken. Ze hoeven namelijk niet eerst naar een geschikt formaat geconverteerd worden. Ze kunnen dus simpelweg geknipt en geplakt worden.

Honderden productomschrijvingen in 5 talen

Elro heeft een divers assortiment van verschillende typen beveiligingsproducten. Hierbij is het essentieel dat de exacte productspecificaties goed gecommuniceerd worden. Immers gaat het om technische producten die mensen dient te beveiligen tegen verschillende gevaren. Via Fairlingo is er enorm veel content naar de 4 genoemde doeltalen vertaald. Deze meertalige content help Elro om haar producten correct en doeltreffend naar de exportmarkten te communiceren.

Ook jou helpen
we graag verder met
internationaal
succes