Mijn eerste vertaling via Fairlingo verliep erg soepel. Ik heb onze Nederlandse website naar een Engelse versie laten vertalen De vertaling naar het Engels komt zeer professioneel over. Sterker nog: de tekst op onze Engelse website is nu eigenlijk zelfs beter dan de Nederlandse versie. Ik ga in de toekomst zeker zaken blijven doen met dit bedrijf.

Ron Korteknie | 123healthy BV

Ook opzoek naar meer aandacht voor je vertaalopdracht?

De 123healthy opdracht
We zijn op zoek naar vertalers met zowel verstand in het vertalen van gezondheidsrapporten als algemene voorwaarden

123healthy heeft de ambitie om met unieke dieetplannen internationaal te gaan. Vanuit deze beweegreden heeft het bedrijf haar rapportage teksten en algemene voorwaarden naar het Engels en Duits laten vertalen. Zowel vertalers met informatieve als juridische vertaalkennis zijn ingeschakeld. 123healthy heeft zo de mogelijkheid gekregen om duidelijk en overtuigend met haar internationale doelgroep te communiceren. De eerste stappen zijn dus gemaakt om een grote internationale speler op het gebied van health te worden. Even samengevat:  

  • De gezondheidsrapporten zijn nu meertalig beschikbaar
  • De algemene voorwaarden zijn nu in het Duits beschikbaar
  • Het unieke dieet concept is nu internationaal beschikbaar

Onze aanpak

“Via ons systeem wordt de meest geschikte vertaler aan je vertaling gekoppeld”

Dankzij onze werkwijze kunnen getalenteerde vertalers verspreid over de hele wereld zich bij ons aansluiten. Dit geeft ons de mogelijkheid om je met een breed scala aan verschillende vertaalopdrachten te helpen. Voor 123healthy hebben we dus snel de juiste specialistische vertaler kunnen inschakelen.

Onze werkwijze:
“Onze vertalers hebben ervaring met zowel informatieve als juridische vertalingen”

Voor 123healthy hebben we onze native Duitse vertalers en native Engelse vertalers ingeschakeld. Specialisten voor juridische en professionele vertalingen hebben aan de opdrachten gewerkt. Hierna zijn de teksten door ervaren revisors nagekeken.

Moritz Zimmer

Vertaler Duits
We matchen de juiste vertalers en revisors voor de klus

Helene Cordasev

Revisor Duits

Duitse algemene voorwaarden beschikbaar

123Healthy BV heeft nu haar algemene voorwaarden in het Duits beschikbaar. Dit is de eerste stap om haar innovatieve dieetplan bij onze oosterburen te introduceren. Immers is het essentieel dat je bedrijf klaar is voor de juridische eigenschappen en risico's van een andere markt. Met deze duidelijke juridische communicatie verzekert 123healthy zichzelf van een goede verhouding met de Duitse doelgroep.  Zo weet elke partij van elkaars rechten en plichten af.

Meertalige gezondheidsrapporten 

Naast algemene voorwaarden heeft 123healthy nu ook meertalige gezondheidsrapporten beschikbaar.  Met deze rapporten voert het bedrijf extensieve metingen uit over de gezondheid van haar klanten. Met deze vertalingen heeft 123healthy de middelen gekregen om haar klanten in hun eigen taal te informeren .De internationale klant krijgt nu een completer inzicht over zijn of haar fitheid. Als het op gezondheid aankomt is heldere communicatie van groot belang.

Oplevering in .docx 

Via onze snelle applicatie zijn de vertaalde documenten gemakkelijk vanuit je account te downloaden. Hierbij zorgen onze vertalers ervoor dat de vertaling in hetzelfde bestand als het originele document beschikbaar is. In dit geval is zijn de Duitse algemene voorwaarden weer in .docx voor Healthy123 te downloaden. Hiermee kan het bedrijf de documenten zonder het formaat te converteren direct verwerken op haar website of in haar documenten.

Ook jou helpen
we graag verder met
internationaal
succes