Blog

Jouw maandelijkse dosis how-to’s, taalfeiten en meer!

/by

WordPress vertalen met .xml of .po

Een how-to over .PO bestanden vertalen van een Wordpress-installatie via Fairlingo. Hoe kun je het beste (vertaalde) Wordpress-bestanden exporteren en importeren? Wij leggen uit hoe je dit het beste kunt doen.

Native speakers
/by

Meer dan 10.000 native vertalers!

Na de lancering van onze digitale vertaalplatform zijn wij continu bezig geweest om goede vertalers te werven. Met duizenden gecertificeerde vertalers staan we achter de kwaliteit van elke vertaling. Wij zijn #trots!

/by

Digitaal vertaalbureau of traditioneel?

Stel je voor dat jij een Engelse brochure ook wilt publiceren in Spanje. Of je hebt een Nederlandse webshop die je ook wilt lanceren in Duitsland. Je gaat logischerwijs op zoek naar een competente partij die de vertaling voor je kan realiseren.

Ontwikkeld door een toonaangevend vertaalbureau

Fairlingo is ontwikkeld door Vertaalbureau Perfect. Vanuit de behoefte van onze klanten om eenvoudig een goede vertaling te laten maken. Meer dan 10 jaar ervaring met hoge klanttevredenheid is vertaald naar dit vertaalplatform.

15918

geweldige vertalers

Lory

Vertaalster Frans

Vertaalster Alena

Alena

Vertaalster Duits

Vertaler Jef

Jef

Vertaler Engels

Vertaler Carlos

Carlos

Vertaler Spaans

Jij?

Nu registreren

Tevreden klanten

Wij brengen de wereld dichterbij voor onze opdrachtgevers.

Wat onze klanten vertellen

Feedback Company
Klanten beoordelen Fairlingo op basis van 35 beoordelingen gemiddeld met het cijfer 9.4/10 Bekijk hier al onze 43 beoordelingen op FeedbackCompany.

Magdeveloper

Fairlingo weet adequaat vertalingen in een korte tijd op te leveren. Wij zijn verrast door dit nieuwe concept! We kunnen Fairlingo zeker aan bevelen voor (online) vertalingen! - Pieter van den Bosch
Referentie Fairlingo

Goalgorilla

Voor de pitch en juridische overeenkomst van ons nieuw product ‘Open Social’ hadden we snel een aantal vertalingen nodig. Fairlingo geeft je veruit de beste prijs/kwaliteit in de markt.
prodes

Prodes

Wij hebben regelmatig teksten die vertaald of geredigeerd moeten worden voor onze klanten of voor ons zelf. Fairlingo snel, simpel en betaalbaar! Voor ons perfect dus.

Lockmaster® Benelux

Ik ben zeer tevreden over de vertalingen van Fairlingo en het gaat erg makkelijk. Voor mij niets anders meer.